На Волині незаконно забудовують берег озера

2
-3
На Волині незаконно забудовують берег озера
Депутати Старовижівської районної ради стверджують, що прибережну смугу озера Солинка захопив попередній орендар і незаконно будує об’єкти без документів.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

До першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика звернулася група депутатів щодо незаконного, на їхню думку, захоплення колишніми орендарями озера Солинка прибережної смуги та встановлення на ній капітальних споруд та об’єктів без документів.

Як стверджують заявники, неодноразові спроби затвердити нову нормативно-грошову оцінку щодо оренди озера Солинка провалювалися, відповідні проекти рішень на сесіях районної ради не набирали необхідної кількості голосів.

Зокрема, як стверджують депутати Старовижівської районної ради, тут з’явилися такі об’єкти, як: артезіанська свердловина, будинок відпочинку, альтанки, пірс, господарська споруда – вагончик. Окрім того, цю ділянку обнесли капітальною спорудою – парканом на фундаментній основі.

Цими самим, як наголошують заявники, обмежено доступ громадян, місцевих мешканців, до вказаного водного об’єкту.

Наразі проводиться досудове слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Річки та озера неможна арендувати ,якась ахінея.
Відповісти
Взяти бульдозера,і знести все до дідька!А забудовника оштрафувати по повній!Закон забороняє будівництво від річок-озер від 50-100 метрів,все що ближче незаконне побудоване через корупці підлягає знесенню!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні