У Луцьку шукають маленьку дівчинку, яка вийшла зі школи і не повернулась додому. ОНОВЛЕНО

4
-5
У Луцьку шукають маленьку дівчинку, яка вийшла зі школи і не повернулась додому. ОНОВЛЕНО
У Луцьку 7-річна дівчинка вийшла зі школи, проте додому так і не потрапила.

Семирічна Маргарита після уроків вийшла зі школи №24 на вулиці Станіславського 52,а і не повернулася додому. Дівчинка пішла зі школи 23 жовтня о 13:30, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Мама дівчинки Вікторія Мацюк просить усіх небайдужих, хто бачив дитину, відгукнутися.

«Наш будинок розташований біля школи і сьогодні у неї не було ніяких позашкільних занять. Маргаритка, як завжди, вийшла зі школи та мала прийти додому. Проте пройшло майже 4 години, а дитини досі немає. Вона у мене слухняна, ніколи не тікала з дому, проблем таких ніколи не було. Прошу всіх, хто її бачив, відгукнутися», - звертається мама дівчинки.

Маргарита одягнена у яскраво-фіолетову куртку і білу шапку. Ріст дівчинки 122 сантиметри, кудрява, колір волосся темно-русявий.

Телефон Вікторії, мами дитини: 099 422 48 32

Повідомляється, що о 17:40 школярка повернулася додому. Мама Вікторія говорить, що донька була в гостях у старшокласниці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дівчинка знайшлася. На щастя, все гаразд. Була у подруги, телефон забула вдома.
Відповісти
то наступного разу, щоб здіймати галас на все місто - будьте уважніші зі своїми чадами і правильно виховуйте дітей. А то "вона у мене слухняна", а по-факту, дитина без дозволу пішла там кудись, а в матері чуть серце не стало.
Відповісти
Батьки дівчинки зроблять висновки. Сподіваюсь. Але те, що "здійняли галас" - цілком вірно. В таких випадках завжди потрібно "здіймати галас". Випадок в Києві з викраденням немовля - яскравий приклад.
Відповісти
батьки молодці, що забили на сполох, тут краще перестрахуватися, мало що могло трапититися
і добре, що все гарно закінчилося
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні