--> «Луцьксантехмонтаж - 536» продовжив переможну серію в чемпіонаті з футболу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Луцьксантехмонтаж - 536» продовжив переможну серію в чемпіонаті з футболу

0
2
«Луцьксантехмонтаж - 536» продовжив переможну серію в чемпіонаті з футболу
22 жовтня відбувся восьмий тур чемпіонату Волині з футболу. Чемпіон «Луцьксантехмонтаж - 536» завітав у гості до команди «Вікторія» з села Лище. Футбольне поле в цьому селі має дещо зменшені розміри і через це команді, яка обороняється, легше грати.

Цим і скористалися футболісти «Вікторії», які побудували свою гру на масованому захисті своїх воріт в надії на швидкі контратаки.

Вже на третій хвилині Ігор Махнюк вивів лучан вперед, але «Вікторія» зуміла швидко зрівняти рахунок. Відзначився Андрій Тучкевич. «Луцьксантехмонтаж - 536» в першому таймі зумів з багатьох моментів забити лише один. У підсумку перший тайм - 1:2 на користь лучан.

Другий тайм розпочався з швидкого голу «Вікторії»: 2-2! Андрій Котлубай, який за декілька хвилин до цього вийшов на заміну, знову вивів «Луцьксантехмонтаж - 536» вперед - 2-3. Але знову «Вікторія» зуміла зрівняти рахунок з дуже сумнівного пенальті: 3-3!

Матч міг завершитися сенсаційною нічиєю, але на останніх хвилинах Андрій Пушкарчук заробив для лучан пенальті. Тарас Кабанов вчетверте вивів свою команду вперед і таким чином зафіксував остаточний рахунок: 3-4!

«Луцьксантехмонтаж - 536» після цієї перемоги відірвався від «Ласки» вже на 5 очок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні