--> «Промінь мав бути зовсім іншим», - власник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Промінь мав бути зовсім іншим», - власник

2
6
«Промінь мав бути зовсім іншим», - власник
Під час реконструкції "Променя" у Луцьку виконали всі інвестиційні умови, однак, за задумом, заклад мав бути зовсім іншим.

Про це в інтерв'ю ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" розповів депутат Луцької міської ради, засновник громадянської платформи "Свідомі" Андрій Покровський.

"Я був в шкурі інвестора в 2011 році, коли ми з партнерами купили "Промінь". Тоді ми домовилися з Миколою Ярославовичем (Романюк, – К.), все було нормально, все рухалося. Але той депутатський корпус висунув нам багато умов в інвестиційний договір, як-от збереження кіноконцертного залу на 700 місць, незрозумілу інвестицію потрібно було в фасади "Променя" вкласти", – розповів він.

Зі слів Андрія Покровського, згодом той же депутатський корпус кілька місяців не давав під "Променем" землю.

"А як можна отримати дозвіл на реконструкцію, якщо ти не маєш землі? От ми все це зробили, ми виконали інвестиційні умови, але з точки зору інвестора я дуже не задоволений. Адже тим депутатам вже "Промінь" не потрібен, а мені як інвестору є проблема, бо "Промінь" мав бути зовсім не таким. Мали бути три поверхи, мали бути паркомісця. А їх немає, автомобілі стоять на вулицях. І це проблема нинішнього мера. А тоді, у 2011 році, набагато легше було знайти інвестора", – зазначив він.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тодi, в 2011 було легче знайти iнвесторiв, бо була злочинна влада, яка усix душила. А зара почався розквiт краiни....
Відповісти
Це результат продажної влади та тупих і примітивних архітекторів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні