--> «ТЕРЕМНО» приймала виїзний модуль Києво-могилянської бізнес школи* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«ТЕРЕМНО» приймала виїзний модуль Києво-могилянської бізнес школи*

0
-2
«ТЕРЕМНО» приймала виїзний модуль Києво-могилянської бізнес школи*
Компанія «ТЕРЕМНО» стала майданчиком для виїзного модулю MBA Києво-могилянської бізнес школи.

«Executive MBA kmbs» – це програма для топ-менеджерів, що прагнуть розвивати себе, організації, у яких працюють. Навчання спрямоване на персональне та професійне зростання учасника як управлінця для забезпечення якісного стрибка у розвитку його компанії, - пише Таблоїд.Волині.

Учасники модулю MBA спільно із командою «ТЕРЕМНО» вивчали національні та локальні тренди ринку кондитерських та хлібобулочних виробів, знайомилися із найкращими практиками іноземних підприємств, лідерів у цих галузях та працювали над стратегією підприємства.

Для кращого розуміння культурного та бізнес-середовища, в якому функціонує компанія, в рамках модулю відбулися зустрічі з представником голови Волинської ОДА, ректором Волинської Православної Богословської Академії, а також – із відомими волинськими письменниками Володимиром Лисом і його дружиною – Надією Гуменюк.

Слід зауважити, що зазвичай такі виїзні модулі відбуваються на іноземних підприємствах, тому робота пліч-о-пліч із найкращими приносить чималі результати і дозволяє подивитися по-іншому на звичні речі, а отже відкрити нові горизонти.

Результатами триденного інтенсивну стали презентації учасників, в яких вони пропонували шляхи розвитку бізнесу для виходу на нові рівні.

На згадку про цю, дійсно значну подію, команда kmbs презентувала добірку світових бестселерів у бібліотеку ТЕРЕМНО таких як «Триб» Мирослада Дочинця, «Джерело» Айн Ренд, та «Alibaba» Дункана Кларка. Ці книги стали гарним доповненням у корпоративній бібліотеці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні