--> У Франківську відстронили поліцеського, який зупинив п’яного полковника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Франківську відстронили поліцеського, який зупинив п’яного полковника

1
-2
У Франківську відстронили поліцеського, який зупинив п’яного полковника
В Івано-Франківську патрульні поліцейські зупинили водія за п'яне водіння, а за це їх відсторонили від служби.

Цю ситуацію взяв під особистий контроль генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

"Патрульна поліція Івано-Франківська зупинила авто з п'яним водієм. Ним виявився колишній полковник поліції, брат якого працівник прокуратури. Суд визнав вину обвинуваченого за статтями 130 і 185 за водіння в нетверезому стані і непокорі поліції. Але останній поскаржився, що патрульні зламали йому мізинець при затриманні і суд усунув командира екіпажу Леоніда Гончарука від служби. Попереду суд над лейтенантом", - розповів глава МВС Арсен Аваков.

Він зазначив, що генпрокурор пообіцяв взяти цю справу під особистий контроль і відреагувати на ситуацію.

Аваков також підкреслив, що така ситуація неприпустима, коли поліцейські бояться зупиняти п'яних водіїв.

"Це дуже тривожні сигнали і потрібна миттєва рішуча реакція громадянського суспільства. Саме час підтримати і захистити нових поліцейських, дати їм опору служити і захищати - не зламатися під загрозою реваншу старих "рішал" з розформованих судів", - заявив міністр внутрішніх справ.

Раніше у Львові п'яний водій напав на патрульного. Незважаючи на це, патрульний ознайомив водія з його правами та попередив, що на нього буде складено протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яким боком тут громадськість?Якщо оте пяне мурло має звязки з судом,прокуратурою,то тут нехай за таку корупцію несе відповідальність відповідне міністерство,а не поліцай який виконує своіі обовязки!А те що він зломив тому мудаку палець,то нічого було вчиняти опір!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні