--> Парубій розповів про будівництво нового митного пункту на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Парубій розповів про будівництво нового митного пункту на Волині

0
3
Парубій розповів про будівництво нового митного пункту на Волині
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій розповів про чотири нові пункти пропуску, які планується побудувати на кордоні з Польщею.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час спільних зі спікером Сейму Польщі Мареком Кухцінським відвідин місця будівництва прикордонного пункту пропуску між Україною та Польщею «Мальховіце-Нижанковичі» (Львівська область – Підкарпатське воєводство).

«Ми сьогодні домовилися, що наступним етапом нашого проїзду будуть наступні чотири пункти пропуску, які ми визначаємо як наступний етап нашої роботи», - сказав Парубій.

Він пояснив, що йдеться про пункт пропуску на Закарпатті – «Лубня» - «Волосате» (Великоберезнянський район Закарпатської області – Підкарпатське воєводство), ще два – на Львівщині – «Лопушанка» - «Міхновець» (Турківський район Львівської області – Підкарпатське воєводство) і «Боберка» - «Смольник» (Львівська область - Підкарпатське воєводство), а також один перехід на Волині – «Адамчуки» - «Збереже» (Шацький район Волинської області – Люблінське воєводство).

«Ми зробимо все можливе, щоб ми цю амбітну програму змогли чимшвидше реалізувати. І я впевнений, це налагодить це більші і кращі відносини між Україною і Польщею», - додав голова ВР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні