--> Атовцю з Волині потрібно 75 тисяч доларів на нову нирку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Атовцю з Волині потрібно 75 тисяч доларів на нову нирку

3
9
Атовцю з Волині потрібно 75 тисяч доларів на нову нирку
Ветерану АТО з Волині потрібна пересадка донорської нирки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський активіст Сергій Дружинович.

"Друзі, прошу особисто допомогти моєму товаришу, військовослужбовцю, учаснику АТО, голові Волинської федерації українського рукопашу Гопак, а також інструктору літнього національно-патріотичного табору «Волинська Січ», який брав участь у війні в Косово, Іраці та сучасній україно-російській війні, де і втратив здоров’я", - написав чоловік.

"Йому встановлено страшний діагноз, необхідна донорська нирка, операція і реабілітація. Часу на збори коштів лишилося вкрай мало, а сума на лікування просто колосальна - приблизно 75 000 доларів.
Всі документи по бажанню можу надати, вся детальніша інформація за номером: 066 720 5250. Буду вдячний за допомогу!", - додав чоловік.

Дані картки для благодійної допомоги : 4731 2127 0051 1297. Отримувач Ткачук Д.В.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
учасники табору своїх не кидаємо!!!
Відповісти
Хорошии хлопець, а армія використовує людеи і випльовує
Відповісти
Діма я з тобтою. Люди кращого патріота України Я не бачив, одне скажу в цій ситуації мене бісить те, що Він здоров"я віддав за Україну ні в кого нічого не просячи, а тепер йому потрібна допомагати і де держава, де ті хто оголошував це АТО, де ті Хто в Крим допустив людей зі зброєю?? І після цього Вони в мене ще питають, чого я неіду медкомісію проходити і неіду в АТО, моя відповідь незмінна петя перший, гройсман другий, потім 450 народних обранців, і одразу за ними я буду іти навіть з "голою груддю" на амбразуру і без всяких там медкомісій, але до поки у нас отаке робиться, як з Дмитром, то хай Самі там стять. Слова сказані не в обіду тим хто зараз в АТО через ті чи інші причини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні