--> Лучанка робить весільні прикраси, які носять в США і Новій Зеландії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка робить весільні прикраси, які носять в США і Новій Зеландії

0
23
Лучанка робить весільні прикраси, які носять в США і Новій Зеландії
Лучанка Діана Павлюк створює весільні прикраси, які купують не лише українки, а й мешканки Нової Зеландії, Австралії та США.

Молода мама, за освітою вчитель англійської мови, почала займатись творчістю у декреті, - пише Конкурент.

Вона займалася репетиторством, малювала картини та скрап-листівки, робила ялинкові прикраси, фетрові іграшки та інші елементи декору для дому. Однак, одного разу спробувала зробити віночок і цей процес затягнув.

"У той час у моду ввійшли віночки з квітів. Все почалося класично і банально просто. Я зробила один для себе, виклала фото в соцмережі і механізм запустився. Першими клієнтами були подруги, далі – подруги подруг. Тепер, через 3,5 роки, мої прикраси їдуть в усі куточки України, а іноді навіть до Нової Зеландії, Австралії, США", – розповідає про свій стартап Діана.

Жінка все робить сама: від обговорення дизайну майбутнього виробу, підбору елементів, створення виробу, фотографування, упакування і аж до відправки замовницям. Більшість прикрас виготовляє під індивідуальне замовлення.

"Найважче, але й найцікавіше – це народження самої ідеї, дизайну. Це ніби суміш із натхнення, власного бачення, досвіду. А якщо в процесі додати свої манеру виконання і смак, то суміш вибухне (сміється – ред.). Так, напевно, і формується особистий стиль кожного майстра", – ділиться секретами виконання виробів майстриня.

Щодо цін, то невеличка гілочка зі скла може коштувати від 80 гривень, а от пишний віночок із натуральними перлинами – до 1 тисячі гривень.

"У мріях – перейти лише на весільні та вечірні прикраси. Освоїти нові техніки, більше працювати за власним дизайном, створювати колекції", – поділилася Діана.

Валентина МЕЛЬНИК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні