--> У Луцьку «автоандони» заблокували вулицю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «автоандони» заблокували вулицю

10
2
У Луцьку «автоандони» заблокували вулицю
На вулиці Сверстюка, що у Луцьку, водії паркуються, де їм заманеться.

Про це пише Район.Луцьк.

«Ні з візочком не пройти по тротуару, ні літнім людям», - пише обурена лучанка і додає фото.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де та вулиця? Поперейменовували, заблудитись можна. В Європах при перейменуванні вулиць (хоч це буває дуже-дуже рідко) деякий час дописують (колишня така-то).
Відповісти
Ми не в Європах. Нам можна!
Відповісти
Під колеса шипи,або цвяхи-більше там не стоятиме...
Відповісти
А в Європах вам би за це стаття світила. Будьте толерантними.
Відповісти
В европі отаких "донів" немає,а якщо хтось спробує то отримає штраф по повній від віповідних органів! Наша поліція щось жує,то треба самим порядок наводити.А стосовно толерантності, то скажи про це отим "донам"!
Відповісти
В укррозкладці клавіатури є буква "Є". Європа пишеться з великої букви. Я з вами телят не пас, не тикайте будь ласка. А те, як ви самі порядок можете наводити, видно за останні три роки. Тому і пускають вас в "европу" тільки на чорнові роботи.
Відповісти
Англійською транслітерація звучит через "Е".Я теж не "свинопас"Якби поліці виконувала б своіі обовязки ,то не було б таких "донів",і не було б подібних прецендентів..
Відповісти
Випей йоду "активіст"! У інтернет-спільноті і якщо в неті спілкуєтесь, то тут такого "ви" не існує, так що не простарікуйте тут, а "активно" всяких "донів" виховуйте, якщо "активіст"! :)
Відповісти
який Ти вумний, аж почервонів. Дивись щоб не позеленів від вума.
Відповісти
Green - ти якийсь, фуліган. Тобі аби пробити ,шип підкласти. Це називають "дрібне хуліганство, та нанесення фінансової шкоди". Зроби розумно просто відкрути заглушку на колесах і спусти. Хай працює руками.
Щодо локації - це колишня Бойка 2, між "Майданом" та швейною фабрикою. Там ніколи небуло достатньо місць для паркування. Зараз маємо, бар, та офісний центр - а парковки нема. Де машину можна залишити? правильно на тротуарі.
Гандонами є власники закладів, які не піклуються про клієнтів з автомобілями.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні