--> Луцькі муніципали зносять незаконні обмежувачі руху | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі муніципали зносять незаконні обмежувачі руху

2
-6
Луцькі муніципали зносять незаконні обмежувачі руху
У Луцьку працівники муніципальної варти зносять незаконні обмежувачі руху.

Однак, на Соборності 22а, тільки вони почали зрізати металевий шлагбаум – люди накинулися на них. Цю перешкоду люди встановили 20 років тому, аби автомобілі не гасали через їхнє подвір’я. Бо тут гуляє багато діток. Мешканці переконують, що шлагбаум законний і показують рішення міськвиконкому, - повідомляють Факти.

Та муніципали невблаганні: шлагбауму тут не місце. Адже заважає доїзду для всіх екстрених служб міста: швидкої, пожежників і комунальників. Саме екстренні служби за кілька років закидали владу проханнями ліквідувати такі обмежувачі руху в місті. А місцеві мешканці нарікають, що медики чи пожежники довго їдуть.

У дворах, які очистять від самовільних обмежувачів руху, планують встановити лежачих поліцейських. Там, де інтенсивний рух транспорту та багато мешканців. Частина лучан таку ініціативу підтримує.

До кінця року муніципальна варта звільнить від перешкод сотню дворів. Дозволи на це вже мають на руках. Та загалом у Луцьку їх понад 1000.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То нехай муніципали поставлять своііх інспекторів щоб всякі придурки там не гасали,чи може чекатимуть щоб був наіізд на перехожого?!
Відповісти
Просто не в тому кінці будинку стояв шлагбаум(щоб потрапити на Соборності,треба заїжджати з Кравчука,трохи не айс). Однак..Згідно ПДР у житловій зоні транзитний рух заборонено.А тепер ті,кому треба потрапити з Кравчука на Соборності мають ще одну "вулицю".Навіщо об'їжджати через Гордіюк чи Інтернаціоналістів,коли можна напряму.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні