--> У «ПортCity» показали підготовку до масштабного проекту «Переможці 2» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «ПортCity» показали підготовку до масштабного проекту «Переможці 2»

0
1
У «ПортCity» показали підготовку до масштабного проекту «Переможці 2»
Сьогодні, 21 жовтня, з 18:00 Соломія Вітвіцька презентуватиме проект «Переможці 2» у ТРЦ ПортCity.

Під патронатом Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» в рамках року соціальних ініціатив «Тому, що не байдуже» ТРЦ ПортCity волинянам презентуватимуть історії незламного духу та збиратимуть кошти для воїна АТО Андрія Заня.

Організатори заходу торгово-розважальний центр ПортCity показав, як відбувається підготовка до проекту. Так, на арені розваг GeneratorCity на площі 2 тисячі квадратних метрів уже розмістили великі куби з світлинами учасників проекту – героїв АТО, які на війні втратили кінцівку, але не втратили жагу до життя. Також змонтували сцену з екраном, де показуватимуть мультимедійну частину проекту.

Проект «Переможці 2» від ТСН та журналу VIVA під кураторством Соломії Вітвіцької – відомий далеко й за межами України. На великих стендах відвідувачі виставки матимуть змогу побачити на власні очі людей, які на війні втратили частину себе, але мужньо рухаються далі й надихають усіх позитивом.

Під час заходу у ТРЦ ПортCity виступить ідеолог та куратор проекту Соломія Вітвіцька, учасники фотовиставки - бійці АТО, зокрема Владислав Кузнєцов, який нещодавно повернувся із Торонто, де брав участь у Інвіктус Геймс – змаганнях, що проводять серед ветеранів.

Про свою мрію розповість й волинянин Андрій Зань, якому у 2014 році довелося самостійно ампутувати кінцівку після тяжкого поранення… Саме йому збиратимуть кошти під час проекту, аби боєць отримав спортивний протез та зміг професійно займатися спортом.

Під час відкриття виставки для присутніх виступить Арсен Мірзоян, музичні гурти «Пластилін», «Такалаба» та «Резус Блюз».

Вхід на захід з 18 години 21 жовтня на арені розваг GeneratorCity (2 поверх ТРЦ ПортCity). Вхід вільний за умови здійснення благодійного внеску, dress code на благодійний вечір: чоловіки у костюмах, жінки у сукнях. Виставка діятиме до 26 жовтня включно.

Довідково:
Наразі чимало благодійників долучились до організації презентації проекту «Переможці» в Луцьку. Проект відбуватиметься під патронатом Благодійного Фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», торгово-розважальний центр ПортCity має честь приймати поважних гостей та Героїв, Готель Patio di Fiori забезпечує житло для учасників «Переможців», агенція святкових подій «Be happy» проводитиме благодійний вечір, студія свята «Кулька Булька» забезпечує святковий декор та оформлення, а завдяки ІА ВолиньPost та виданню «Таблоїд Волині» усі охочі матимуть чудові світлини від фотографів Павла Березюка та Романа Домбровського. Також виступатимуть на заході волинські гурти «Пластилін», «Такалаба» та «РезусБлюз». Пригощає New York Street Pizza.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні