--> Чому у Луцьку досі не відкрили «МакДональдс»? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому у Луцьку досі не відкрили «МакДональдс»?

8
-8
Чому у Луцьку досі не відкрили «МакДональдс»?
Питання відкриття "McDonald's" у Луцьку зупинилося на чиновницько-бюрократичному етапі.

Про це в інтерв'ю ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" розповів депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, - пише Конкурент.

"Ми говоримо з партнерами і працюємо над тим, щоб "McDonald's" завести в місто. Ми вже домовилися з "McDonald's", декілька зустрічей було, декілька їхніх приїздів. Ми домовилися з інвесторами, які будуть вкладати в "McDonald's". Але на чиновницько-бюракритичному етапі це все зупинилося. І от в мене тепер питання: де той очільник, який міг би це питання вирішити?" – запитує депутат.

"Тому для мене питання: йти в мери чи ні - ще не визначено, адже я усвідомлюю всю відповідальність", – додав Андрій Покровський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діти з нетерпінням чекають на Макдональдс... Щоб заплатити 400₴ за 20 гривневі китайські іграшки.
Відповісти
В місті більш жодних проблем як відсутність отоіі " харчевні"?
Відповісти
а нафіг фін тут треба? щоб годувати нас не здоровою їжею і поїти хімією?
Відповісти
Там ще продається сік і коктейль, хіба це хімія?
Відповісти
Багато країн банально вигнали МакДональдс. Мотив один: фасфуд – це діабет, гастрит, виразка шлунка, порушення нормального травлення їжі. Лікарі довели, що тут і проблеми з жовчним міхуром, підшлунковою залозою, печінкою. Фасфуд шкідливий для дітей, позаяк організму, який росте, потрібні молочні продукти, овочі і фрукти, чого немає в МакДональдсах. А місцеві бізнесмени квапляться нагодувати лучан і волинян «каучуковою» котлетою з телятини, але за американським «рецептом». Такі ми - українці: хай будуть постоли, але іноземні. Нагодуйте людей варениками, локшиною домашнього приготування, дерунами зі шкварками, українським червоним борщем, квасолевим супом. Напечіть смачного хліба на черені, як це робили наші бабусі. Українські шлунки не налаштовані на заморські страви і приправи в тюбиках з ГМО. Покровський не буде харчуватись в МакДональдсі. Він смачно поїсть в своєму "Колобку".

Відповісти
Блін як у мене бомбить від таких людей. З`їсти один смачний бургер в місяць можна. Вас не заставляють ходити туди кожен день.
Відповісти
Ще можна запозичити рецепти смачних страв з собачатини. Це - в корейців. Собак бродячих в нас не бракує. А у французів - молочка з лягушкою. Перед Покровським - широкі можливості.
Відповісти
Там дурна хавка в тому маку.
І будуть там завісатм малалєткі які в батьків будуть клянчити гроші а ті їм не будуть давати а вони за це будуть ненавидіти весь світ і своїх батьків. Не треба цього зла нам. Жили спокійно, треба і далі так жити. Вже в рівному відкрили, та сама історія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні