--> Лучани організували групу для допомоги батькам «покинутого» у дитбудинку хлопчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани організували групу для допомоги батькам «покинутого» у дитбудинку хлопчика

3
-1
Лучани організували групу для допомоги батькам «покинутого»  у дитбудинку хлопчика
Аби допомогти батькам хлопчика Максима, який опинився у луцькому дитячому будинку, небайдужі волиняни організували групу у соцмережі.

Групу "Допоможемо разом маленькому Максимку з Луцька жити з батьками" у Фейсбуці створив лучанин Володимир Кіпко.

Історія Максима, який зараз перебуває у лікарні, схвилювала тисячі лучан. Після того, як батько хлопчика Віктор Кошкарян погодився показати журналісту "Волинь24" умови, в яких живе його родина, небайдужі люди зголосилися допомогти йому з дружиною знайти вихід зі складної ситуації.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Батько дитини, яку «покинули» через ремонт, показав свій дім".

Нагадаємо, ще у травня соціальна служба тимчасово вилучили дитину з родини. Молоде подружжя написало заяву, щоб їхню дитину влаштували у будинок маляти. А тим часом батьки зобов'язалися зробити у хаті ремонт.

Оселя наразі - непридатна для проживання там дитини.



Віктор стверджує, що готовий забрати Максима. Його дружина Оля зараз з сином у лікарні. Чоловік робить ремонт самотужки. Але не має ні достатньо коштів, ні вмінь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той батько тільки знає,як телефони в кредит брати!Аферисти одним словом і ледарі,що той Вітя,що Оля.А зараз будуть використовувати Максимка заради вигоди,будуть використовувати дитину в своіх інтересах!!!
Відповісти
От це точно..також маю інформацію,що він за дитячі гроші(оту однорозаву допомогу при народженні дитини)купив собі ноутбук...позбавляти таких батьків всіх прав на дитину(((Працювати не хочуть,випивають..живу не далеко..бачила((
Відповісти
Ми з чоловіком ще в гіршу хату прийшли з маленькою дитиною в одній кімнаті жили а в другій ремонт робили але дитину в дит будинок не здали чоловік багато працбвав на заробітках а я по три місяці лишалася сама з дитиною які гроші мали вкладали в хату





Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні