--> «Наміри - одне. Їх реалізація - інше», - Андрій Покровський про українські реформи* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Наміри - одне. Їх реалізація - інше», - Андрій Покровський про українські реформи*

0
1
«Наміри - одне. Їх реалізація - інше», - Андрій Покровський про українські реформи*
Депутат Луцької міськради Андрій Покровський поділився думками про те, які реформи успішно відбулися за 26 років незалежності України.

Про це він розповів в інтерв'ю ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

"26 років я живу в очікуванні, що буде краще. Для мене чітко зрозуміло, що ми сформували інститут приватної власності, якого не було в Радянському Союзі. Я вважаю це серйозною реформою, яка завершена. Це відповідальна річ у форматі ринкової економіки. Ми усунули державу від адміністративно-апаратного управління економікою в цілому. Тобто все ж таки економіка сконцентрована на сьогодні в приватних руках. Мені здається, лише 15% ВВП продукує держава, а все решта продукує приватний сектор. І це важливо", – зазначив Андрій Покровський.

Із його слів, в країні було й багато інших намірів.

"Останнім часом чуємо багато різних тем: і боротьба з корупцією, і реформа в освіті, медицині, пенсійна реформа, поліція. Але, думаю, ще рано робити висновки. Пройде час, і ми зможемо оцінити, адже наміри і їхня реалізація – це зовсім інші речі.

Якщо у нас за 5 років зникне корупція, то ми скажемо: "Так, це дуже хороша реформа і вона принесла свої плоди". А якщо корупція залишиться, то як ми зможемо оцінити цю реформу? Ми можемо сказати, що це намір, який не реалізувався", – розповів депутат.

Однак Андрій Покровський запевнив: держава перейшла на інший формат розвитку.

"Ми маємо приватну власність, маємо ринкову економіку, і це я вважаю великим досягненням", – резюмував він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні