--> «Є дзвіночки про відкриття перинатального центру», - Ігор Лапін | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Є дзвіночки про відкриття перинатального центру», - Ігор Лапін

2
1
«Є дзвіночки про відкриття перинатального центру», - Ігор Лапін
Народний депутат Ігор Лапін вважає, що кошти на обладнання для волинського перинатального центру можна виділити з бюджету ще цього року.

Про це він розповів журналістам після візиту у перинатальний центр Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

«Ми будемо переглядати державний бюджет і спробуємо ще виділити кошти на головні інфраструктурні об’єкти області та Луцька», - зауважив Ігор Лапін.

Нагадаємо, Володимир Гройсман розповів, що цього року на перинатальний центр виділили 65 мільйонів гривень. Цього достатньо для завершення будівництва, однак, зі слів начальника обласного управління охорони здоров’я Ігоря Ващенюка, ще близько 40 мільйонів гривень потрібно на обладнання. Відкрити центр планують у другому кварталі 2018 року.

Народний депутат від Луцька каже, що виділити додаткові кошти у найближчі місяці – не проблема, головне – вчасно їх освоїти.

«Встигнути потрібно до кінця року, щоб кошти не повернули в бюджет, а використали за призначенням», - зазначив парламентар.

«Я думаю, що візит Прем’єр-міністра прискорить відкриття перинатального центру. Вже є перші дзвіночки для цього. Зокрема у Львові закрився пологовий будинок, хоча там перинатальний центр ще не на тій точці, що волинський», - додав народний обранець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наскільки я пам"ятаю це перший хто був проти перинатального бо це проект Палиці. вшивий кон"юктурщик
Відповісти
Какая глубокая мисль посетила депутата.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні