--> В Луцьку оштрафували два комп'ютерні клуби | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку оштрафували два комп'ютерні клуби

0
-2
В Луцьку оштрафували два комп'ютерні клуби
У Луцьку відбувся рейд, під час якого оштрафували два комп'ютерні клуби за порушення режиму роботи.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

"В ніч з 18 на 19 жовтня 2017 року робочою групою з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг щодо дотримання рішень Луцької міської ради від 20.04.2011 №9/23 “Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів” (зі змінами) та від 23.12.2008 № 33/5 “Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька” (зі змінами) було проведено рейд." - йдеться в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, перевірили 10 об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (в т. ч. комп’ютерних клубів, інтернет-кафе та закладів державних лотерей).

У підсумку, виявили два факти порушення режиму роботи закладом національної лотереї "Спорт-лото" та комп’ютерним клубом.

Дані факти зафіксували та винесли 2 постанови по справі про адміністративне правопорушення на працівників закладу національної лотереї "Спорт-лото" (проспект Відродження, 11) та комп’ютерного клубу (вул. Кравчука, 15 к).
Теги: луцьк, штраф
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні