--> Луцький депутат Андрій Покровський запропонував виділити гроші на житло військовим* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат Андрій Покровський запропонував виділити гроші на житло військовим*

0
-3
Луцький депутат Андрій Покровський запропонував виділити гроші на житло військовим*
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський запропонував збільшити фінансування міської програми для забезпечення житлом учасників АТО та членів сімей загиблих.

Питання розглядали 20 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, - пише "Конкурент".

"У цьому році ми маємо перевиконання прогнозованої сплати пайової участі забудовниками на три мільйони гривень", - зазначив Андрій Покровський.

І запропонував додати ці кошти для фінансування програми на наступні роки. У подальшому, якщо також буде перевиконання, суми можуть зрости. Окрім цього комісія вирішила доопрацювати проект рішення, аби частину коштів внести до плану фінансування вже на цей рік.

Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій прийняли у жовтні 2016 року. Вона розрахована на 2017-2019 роки.

У квітні цього року депутати затвердили положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька у новій редакції. Зміни також пропонував депутат Андрій Покровський. Положення передбачало, що кошти у розмірі, який є еквівалентним 50% коштів, отриманих як пайова участь від забудовників будуть спрямуватись на реалізацію програми забезпечення житлом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні