--> Загиблі лучани-атовці стануть почесними громадянами міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Загиблі лучани-атовці стануть почесними громадянами міста

0
-11
Загиблі лучани-атовці стануть почесними громадянами міста
Депутатська комісія міської ради підтримала ініціативу щодо визнання Почесними громадянами Луцька полеглих атовців.

Про це інформує Вголос.

У п'ятницю, 20 жовтня, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Депутати Микола Федік, Олександр Волинець, Юлія Дацюк розглянули звернення ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» та Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині щодо визнання Почесними громадянами міста Луцька військовослужбовців, які загинули у зоні АТО (у період із 2014 по 2017 роки) при виконанні військового обов'язку.

Члени комісії підтримали ініціативу матерів загиблих героїв і доручили юридичному департаменту спільно з управлінням кадрової роботи і нагород напрацювати зміни до положення, яке визначає Почесного громадянина м. Луцька. Тим часом ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» підготує необхідні документи і списки загиблих героїв, яких вони просять визнати Почесними громадянами міста Луцька.

Члени комісії рекомендували внести це питання на розгляд сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні