--> У Нововолинську стартував опалювальний сезон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську стартував опалювальний сезон

0
3
У Нововолинську стартував опалювальний сезон
У Нововолинську почали отоплювати батареї.

Таке рішення ухвалили у п'ятницю, 20 жовтня, на засіданні виконкому Нововолинської міської ради, - повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв"язків з громадськістю.

Відповідно до цього рішення опалювальний сезон 2017-2018 років в місті Нововолинську та селищі міського типу Благодатне розпочнеться 20 жовтня. Теплова енергія першочергово подаватиметься дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам, стаціонарному відділенню територіального центру соціального обслуговування населення в селищі міського типу Благодатне.

Відповідно до рішення управлінню праці та соціального захисту населення поставлено завдання провести розрахунок субсидії на опалювальний сезон для громадян, які проживають в будинках зі встановленими лічильниками обліку теплової енергії та громадянам, які проводять оплату за тепло по сезонному тарифу - з 20 жовтня 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні