--> У «Луцьктепла» забрали заборговані зарплати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Луцьктепла» забрали заборговані зарплати

4
-3
У «Луцьктепла» забрали заборговані зарплати
Державна виконавча служба стягнула з ДКП «Луцьктепло» 1,5 мільйона гривень заборгованої зарплатні і передала гроші працівникам в повному обсязі.

Про це повідомили у Міністерстві юстиції України, - пише ВолиньPost.

На виконанні у Першому відділі державної виконавчої служби Луцька Головного територіального управління юстиції у Волинській області перебувало зведене виконавче провадження з виконання посвідчень, виданих комісією із трудових спорів про стягнення з ДКП «Луцьктепло» на користь працівників нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, а також податків на користь держави загальним обсягом понад 1,5 мільйона гривень.

У результаті з "луцьтепла" стягнули невиплачену заробітну плату та перерахували на користь працівників в повному обсязі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тож були гроші на підприємстві та чому не видавали зарплатню працівникам? Певно малютіна про себе, свою неадекватну дочку та підлабузників не забула. А на роботяг йух положила. Гнати ту хапугу треба.
Відповісти
Саме через арештовані рахунки на користь Тепелену керівник не мала можливості виплатити з/п. І відповідно до рішення Комісії по трудових спорах виконавча служба з арештованих рахунків списала частину коштів на користь працівників. Ваші коментарі несправедливі і недоречні!. Керівник робить все можливе і не можливе, щоб виплатити зарплату працівникам.
Відповісти
А Малютіна і Пустовіт гнали на ТОВ "Тепелен". Виявляється Малютіна не платила своїм працівникам.
Відповісти
Так, не платила з липня.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні