--> У Рівному на переході збили неповнолітню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рівному на переході збили неповнолітню

0
8
У Рівному на переході збили неповнолітню
У Рівному на пішохідному переході «Peugeot 302» збило неповнолітню.

Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 18 жовтня, близько 19:30 години на вулиці Князя Володимира обласного центру, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що 29-річний житель села Бугрин Гощанського району, керуючи автомобілем «Peugeot 302», на вулиці Князя Володимира скоїв наїзд на 10-річну жительку села Корнин Рівненського району, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

У дівчинки лікарі швидкої медичної допомоги діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої обличчя, множинні осаднення рук та ніг. Потерпілу госпіталізували у травматологічне відділення Рівненської дитячої обласної лікарні.

Відповідно до медичного освідування на предмет алкогольного сп’яніння водій легковика був тверезим. Чоловік пояснив правоохоронцям, що не помітив дівчинку, оскільки його засліпило світло фар зустрічного транспортного засобу.

За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб поліцейські помістили на спецмайданчик Рівного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні