--> Перевізник з Волині, який уночі «викинув» дівчину з маршрутки, вибачився | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перевізник з Волині, який уночі «викинув» дівчину з маршрутки, вибачився

7
8
Перевізник з Волині, який уночі «викинув» дівчину з маршрутки, вибачився
Директор Володимир-Волинського АТП Володимир Дячук вибачився перед мамою дівчини, яку уночі водій "викинув" з маршрутки посеред поля.

Про це повідомив селищний голова Благодатного Олександр Топорівський, - пише Нововолинський інформаційний портал.

Нагадаємо, водій автобусу, який їздить по маршруту "Нововолинськ-Київ" вночі висадив дівчину-пільговика з великим багажем.

Нещодавно директор Володимир-Волинського АТП телефоном і на камеру повідомляв, що у цій ситуації проблеми не бачить.

Проте згодом таки попросив вибачення у матері дівчини.

"Чисто випадково зайшли в гості на АТП, за дивним збігом обставин директор за 3 хв до нашого візиту кудись поїхав, а через 5 хв (знову збіг!) зателефонував до Наталії Скибук, щоб вибачитись", - повідомив селищний голова Благодатного.

Наразі мати потерпілої звертається до юристів з Нововолинського бюро вторинної правової допомоги, збирає докази, готує позов до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже зручно,вибачився і все.А вартість квитка,а психологічна травмадо суду і вимагати компенсацій,а
Відповісти
А в бачили по телебаченні цю маму- багатодітну.Вона,як краля- вся із себя.А ця доця також краля ,шикарно одіта.Це вони такі малозабезпечені.За що їй пільги. Бо вона замість того,щоб працювати, платити податки, родила дітей,щоб одержати наші ж гроші платників податків, а зараз і далі хоче жити за наш рахунок. Правильно зробив,бо держава не повертає грошей за них, народила-забезпечуй.Ти вже одержала на них гроші.Вони,що повинні ї возити за свій кршт.Хай кпить машну і возить таких,як вона за бездарма.Дістали,наплодять, а ми повинні їх утримувати
Відповісти
Мама багатодітна справді гарна і доглянута жінка і дівчинка гарненька,розумно спілкуються,але ж це нічого не значить!!!! Є право на пільги і головне є КВИТОК на проїзд,навіщо тоді його продавати в касі?А в вас просто говорить зараз заздрість,що ви ,як ви пишете,напевно не"наплодили" таких гарних і розумних дітей,та й виглядаєте не так гарно...не заздріть,дітей виховувати,це велика праця і я думаю навряд чи їй так легко ,як здалося.Мама-молодець,нехай доб'ється справедливості,а вам -менше злоби,здоровіші будете
Відповісти
Дуже прикро що Ви, дорогенька такі не далекоглядні. Уже на сьогоднішній день кількість пенсіонерів перевищує кількість працюючих. Та дитина і всі ті "яких наплодили " є потенційними платниками податків у майбутньому для Вашої пенсії. Як Ви цього не розумієте. Так образливо таке читати, оскільки сама є мамою 3 дітей. І знаєте, ті пільги ніхто не просив, а їх надала держава. І було б смішно від них відмовлятися. От допустимо, люди живуть в шикарних будинках, але є можливість правдами й неправдами зробити субсидію, вони роблять. Або інший приклад, забезпечений підприємець іде на пенсію, він що від неї відмовляється? ні, не бачила жодного такого. То чому ми маємо відмовлятися від того, що дано ЗАКОННО державою. Водіям, звичайно, не на руку возити безкоштовно, якщо дійсно не компенсовують, але це питання вони мають разом вирішити, на законому рівні,
в тій самій Облдержадміністрації, а не принижувати дітей і викидати їх з автобуса. Це ж звичайно найлегший спосіб...
Відповісти
Зрозумійте правильно: є правила за якими він зобов'язаний провезти пільговика. І все! Навіщо рити далі і говорити про те, що її мама "наплодила"?! Це мало того що некоректно, так і не розумно. Народила багато діток, виховує, доглядає за собою - що ж тут поганого? Чи вона б мала народити 1 і виглядати як прийдеться?
Та й сам факт того, що дівчина посеред поля вночі, висаджена з маршутки - більше має вас тривожити, як маму 3х діток, ніж те як виглядає мама постраждалої, чого ж вона стільки дітей народила і Тд.
Відповісти
Є закон, він один для всіх. Якщо людині законом дано право на пільги, то його мають виконувати всі. Не подобається - міняй роботу.
Відповісти
ОСОБЛИВО ТИ "ЛУЧАНКО", БЕЗДІТНА ,СТІЛЬКИ НАПЛАТИЛА ПОДАТКІВ, ТО І МОЖЕ І "БЛАГОДІЙНИЙ" ФОНД ВІДКРИЄШ ДЛЯ СВОГО ПІДОПІЧНОГО ВОДІЯ "Х А М А "
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні