--> Після харківської трагедії українцям обіцяють «драконівські» штрафи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Після харківської трагедії українцям обіцяють «драконівські» штрафи

4
-7
Після харківської трагедії українцям обіцяють «драконівські» штрафи
Після трагедії в Харкові міністр інфрактруктури пропонує ввести нові, жорсткі штрафи за порушення правил дорожнього руху.

"Ми наполягаємо (міністерство інфраструктури, - Ред.) - 50 км/год і драконівські штрафи за перевищення швидкісного режиму, непристебнутий пасок безпеки на передніх і задніх сидіннях, відсутність дитячих сидінь при перевезенні дітей, використання мобільного без засобів hands-free", - переконує міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у Фейсбук.

"Обов'язкова фото- і відеофіксація порушень і "листи щастя", позбавлення прав за водіння в нетверезому стані. Коли поліцейський зупиняє авто: опускається вікно, руки на кермо і ввічлива розмова з обох боків, а не витанцьовування в і навколо авто з матюками", - зазначає посадовець.

Омелян повідомляє, що 19 жовтня відбудеться чергове обговорення спільно з МВС, МОЗ, Міносвіти, народними депутатами заходів, які розраховані на зниження смертності до нуля на українських автошляхах.

"Протягом тижня вони будуть узгоджені і розпочнуться з 1 січня 2018 року. Окрім фінансування з Дорожнього фонду передбачили ще близько півмільярда гривень з коштів секторальної підтримки ЄС для обладнання місць найбільшої концентрації ДТП по країні, - пише міністр.

"На 2018 рік передбачено майже 2 млрд гривень на підвищення безпеки на автошляхах, - зазначає Омелян.

"Загалом близько 2 млрд гривень спрямують на безпеку автошляхів у 2018 році", - зауважує міністр.

Олександра Клітіна, керівник Офісу підтримки реформ при Міністерстві інфраструктури наголосила, що Програма знаходиться на завершальній стадії: "Ми завершуємо остаточні погодження. Спільними зусиллями Робочої групи, Уряду, парламенту і суспільства маємо зробити все, щоб з 1 січня 2018 року Програма запрацювала."
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багатим і їхнім дітям і на такі штрафи буде всеодно.Заплатять кому надання і поїдуть собі дальше.Нам владу міняти треба і суддів які б не брали хабарів а чесно судили.
Відповісти
В першу чергу в "мажорят"вібирати права десь так років на двадцять.Млже з роками трохи клепок в голові появиться
Відповісти
Якби вони такими рішучими були у відношенні зниження тарифів, цін на продукти, підняття зарплат і пенсій тощо...!!! Терміново збирались дивлячись як живуть люди, а не коли жарений півень клюне!!!
Відповісти
Як ви не розумієте !Підняття штрафів це законні (не законні)надходження до бюджету,або до кишень державних чиновників.. Тому і збираються оперативно.. А зниження тарифів,підняття зарплат ,а тим більше пенсій і тому подібне.. це витрати(і не малі).. А наші чиновники навчені (всіма можливими способами законними не законними)віджимати а не віддавати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні