--> «Першими під слідство попадуть депутати, які чинять провокації», - Лапін про зняття недоторканності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Першими під слідство попадуть депутати, які чинять провокації», - Лапін про зняття недоторканності

1
-3
«Першими під слідство попадуть депутати, які чинять провокації», - Лапін про зняття недоторканності
Нардеп від Луцька Ігор Лапін виступає за зняття депутатської недоторканності, однак попереджає про ризики такого рішення.

Про це парламентар пише у блозі на Волинь24.

З його слів, Президент вніс у Верховну Раду законопроект, який передбачає зняття депутатської недоторканності. Однак, лише з 2020 року. Тобто він стосується народних депутатів наступного скликання.
Натомість ще влітку за підписом 150 народних депутатів у Верховній Раді вже був зареєстрований законопроект про зняття депутатської недоторканості одразу після прийняття закону.

Один із підписантів такої ініціативи, народний депутат від Луцька Ігор Лапін вважає, що довкола питання про зняття недоторканності забагато популізму.

«Я за зняття депутатської недоторканості з усіх. Свою недоторканність залишив в окопах на Донбасі. Небезпека полягає в наступному. Без недоторканності першими під слідство попадуть ті депутати, які чинять провокації, в тому числі на мітингах. Вони чудово розуміють, що гасло хороше, а справи швидко не буде. Бо для голосування в залі треба рішення Конституційного суду. Тому зараз вони першими кричать, що треба зняти. А вину перекладуть на інших», - заявив нардеп.

«Але, якщо буде стояти вибір, що лише з 2020 року зняття недоторканості, або нічого, то давайте шукати компроміс і думати про завтра», - додав Ігор Лапін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всю ВР під слідство,там немає чесних!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні