--> Володимир-Волинський отримав від німців гуманітарну допомогу на 23 тисячі євро | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Володимир-Волинський отримав від німців гуманітарну допомогу на 23 тисячі євро

1
2
Володимир-Волинський отримав від німців гуманітарну допомогу на 23 тисячі євро
На понад 23,3 тисячі євро гуманітарної допомоги надійшло до Володимира-Волинського від німецьких благодійників.

Вранці у четвер, 19-жовтня, під стінами Володимир-Волинського Собору Різдва Христового розпочали відвантажувати гуманітарну допомогу від німецьких благодійників, фонду “Україна. Допомога. Брайтшайд”, - пише БУГ.

В склад гуманітарки склали меблі для лікарні, одяг для потребуючих та інші речі побуту.

Гінайло зазначив, що частину вантажу розподілять між місцевої лікарнею, територіальним центром та релігійними громадами не тільки Володимира-Волинського, а й Луганської та Херсонської областей. Частину допомоги направлять для громадських організацій міста.

Окрім громадських організацій допомогу можуть отримати фізичні особи.

“Отримати можуть люди, які не входять до громадських організацій. Хоча для цього необхідно клька довідок, бо нас дуже перевіряють і контролюють, куди і кому яку допомогу надаємо. Це потрібна довідка із соцзахисту про те, що людина є незабезпечена чи з іншими потребами. Далі приходять до нас у фонд, що знаходиться на території Собору Різдва Христового” – розповів Микола Гінайло.

Зазначимо, що в рамках німецько-української співпраці, німецький благодійний фонд “Україна. Допомога. Брайтшайд” контактує із Володимир-Волинським благодійним фондом “Матері Божої неустанної помочі” та сумісно організовують такі гуманітарні транші для малозабезпеченого населення міста та району.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, супер, буде що дерибанити і продавати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні