--> Дівчина, яка вбила п'ятьох людей в Харкові, й раніше порушувала правила дорожнього руху | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дівчина, яка вбила п'ятьох людей в Харкові, й раніше порушувала правила дорожнього руху

0
7
Дівчина, яка вбила п'ятьох людей в Харкові, й раніше порушувала правила дорожнього руху
Винуватиця смертельної аварії в Харкові Олена Зайцева за два роки водіння тричі порушувала правила дорожнього руху.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, - пише УНН.

Нагадаємо, у середу, 18 жовтня о 20:45 у Харкові сталася смертельна аварія. "Лексус" в'їхав у натовп людей - п'ять людей загинули, ще шестеро поранені.

"Виявилося, що ця дівчина 20-річна, за два роки водіння машини вже тричі отримувала штрафи за проїзд на червоне світло, за перевищення швидкості. Тобто вона вже не була дисциплінованим водієм", - сказав Антон Геращенко.

За його словами, водій в даний момент знаходиться в слідчому ізоляторі, співпрацює зі слідством. Також правоохоронці допитую другого учасника ДТП - водія автомобіля "VOLKSWAGEN Touareg", який врізався в автомобіль "Lexus".

"Вона знаходиться в шоковому стані, вона заявляє, що не порушувала ПДР, що вона проїжджала на зелене світло. Зараз слідчі, експерти складають остаточно всі документи, необхідні для вручення повідомлення про підозру", - каже депутат.

Зокрема, за його даними, слідчі вилучають відеозапису з камер спостереження.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Стало відомо, хто був за кермом «смертельного» авто у Харкові

"За попередніми даними дівчина проїхала на червоне світло, в наслідок чого в неї врізалася інша машина і її викинуло на тротуар", - уточнив Антон Геращенко.

Депутат зазначив, що сьогодні відео з камер спостереження буде оприлюднено.

Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив відео, на якому зафіксовано, як цей же автомобіль Lexus раніше зробив проїзд на червоне світло світлофора.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні