--> Муніципали воюють з лучанами через сміття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Муніципали воюють з лучанами через сміття

1
-1
Муніципали воюють з лучанами через сміття
У Луцьку муніципали оголосили попередження жителям багатоповерхівок, які викидають у контейнери листя, обрізане гілля і будівельне сміття.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

Муніципали наголошують, що луцькі комунальні підприємства, заклади соціальної сфери, комерційні структури, ОСББ, а також інші установи та організації повинні укладати договори на вивезення твердих побутових відходів з "Луцькспецкомунтрансом", а не займатися самовільним засміченням сміттєвих контейнерів.

Якщо таке сміття є на прибудинковій території, то вивозити його повинні житлово-експлуатаційні контори чи об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, які отримують кошти від громадян за надання цих послуг.

Муніципали попереджають, що в разі виявлення засмічення сміттєвих контейнерів твердими побутовими відходами, гіллям, листям чи зіллям, інспектори будуть складати адміністративні протоколи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво як вони будуть перевіряти. Будуть поратись у смітниках :))
складуть конкуренцію бомжам. :)) (звикають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні