--> У США в бізнес-парку чоловік застрелив трьох людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США в бізнес-парку чоловік застрелив трьох людей

0
1
У США в бізнес-парку чоловік застрелив трьох людей
У США троє людей загинули, щонайменше двоє отримали вогнепальні поранення внаслідок чергового випадку стрілянини, цього разу – в містечку Харфорд, штат Мериленд, йдеться в повідомленнях місцевої поліції та шерифа округу.

Офіс шерифа розмістив попередження громадянам уникати місця інциденту, де працює поліція. Пізніше було повідомлено, що нападник убив трьох людей, двоє потрапили до лікарні у критичному стані, пише Укрінформ.

Поліція штату Меріленд згодом оприлюднила ім’я і фото підозрюваного, яким виявився темношкірий молодик, що продовжує перебувати на свободі.

«Розшукується Раді Лабіб Прінц. Підозрюваний у розстрілі п’яти людей в бізнес-парку міста Харфорд. Вважається озброєним та небезпечним», – зауважується в повідомленні.

Проблема збройних нападів на мирних громадян у США стала особливо гострою після масового розстрілу 59-ти й поранення 527-ми людей на музичному фестивалі. Нападник при цьому мав арсенал з-понад 20 одиниць стрілецької зброї. Інцидент вкотре порушив питання про необхідність запровадження обмежень у систему вільного продажу зброї в США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні