--> Розкішні квартири в кредит у Ковелі: нова пропозиція від компанії «Інвестор»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розкішні квартири в кредит у Ковелі: нова пропозиція від компанії «Інвестор»*

0
5
Розкішні квартири в кредит у Ковелі: нова пропозиція від компанії «Інвестор»*
Мабуть, для багатьох ідея купити 5-кімнатну дворівневу квартиру в Ковелі видається нездійсненою мрією. Мовляв, де ж взяти велику суму, щоб виплатити повну вартість такого великого помешкання.

Будівельна компанія «Інвестор» за підтримки «Кредобанку» розробила унікальну пропозицію, яка допоможе клієнтам забудовника придбати омріяну квартиру в житловому комплексі «Парковий квартал» на умовах іпотечного кредиту.

Детальніше про цю пропозицію розповідає начальник відділення «КредоБанку» у Ковелі Ірина Кевлюк.

Фахівець каже, що довгий час іпотека не була поширеною в Україні через міф, що її не реально виплатити. Але у жовтні будівельна компанія «Інвестор» підписала договір із ПАТ «Кредобанк» щодо кредитування для купівлі квартир. Однією із умов підписання договору було зниження відсоткової ставки по кредитуванню.

Тож «Кредобанк» пропонує акційні умови – від 16,9% річних. Ці умови діють на оформлення іпотеки 5-кімнатної дворівневої квартири у ЖК «Парковий Квартал».

«Ми усі хочемо жити комфортно і розраховувати свої фінансові можливості, не знімати житло та платити шалені гроші за чужу квартиру», - додала Ірина Кевлюк.

Для охочих оформити іпотеку потрібен мінімальний пакет документів – паспорт, ідентифікаційний код, довідка про доходи.

«Якщо таких документів не вистачатиме, банк запропонує оформити майнового поручителя. З кожним клієнтом ми працюємо індивідуально», - зазначила начальник відділення. Кредити надаються в гривнях від 5 до 20 років та не індексуються, а відсоткова ставка не збільшується.

Для охочих купити квартиру в ЖК «Парковий Квартал» є два варіанти купівлі: іпотека та готівковий кредит.

Так, наприклад, 5-кімнатна дворівнева квартира площею 127 метрів квадратних коштує 1 278 000 гривень. За умови внеску 30% вартості квартири перший внесок становитиме 383 400 гривень. Решту суми, а це 894 600 гривень, можна розбити на термін до 20 років.


Отже, купити квартиру в Ковелі у кредит – реально і просто. Варто лише завітати у найближче відділення ПАТ «Кредобанк», де можна отримати індивідуальну консультацію та обрати варіанти, які підійдуть саме Вам.

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР У «ПАРКОВОМУ КВАРТАЛІ»

Охочі придбати житло у «Парковому Кварталі» можуть звернутись за телефоном 068 300 20 10 або у відділ продажу за адресою: м. Ковель, вул. Глібова, 8б.

Також додаткову інформацію нададуть у відділені «Кредобанку» в Ковелі, що розташоване за адресою вулиця Степана Бандери, 5 або за телефоном 03352 3 15 04.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні