--> Успішні адвокати Луцька: допомога, підтримка, захист* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Успішні адвокати Луцька: допомога, підтримка, захист*

1
5
Успішні адвокати Луцька: допомога, підтримка, захист*
Правова допомога та юридичні консультації – справа, до якої можна підходити лише відповідально та професійно.

Для підтвердження своїх прав та захисту з питань юридичного характеру варто звератися до справжніх фахівців своєї справи - адвокатів. Ці спеціалісти надають інформацію та роз’яснення, складають документи правового характеру, представляють інтереси фізичних та юридичних осіб у судах, захищають права, свободи та законні інтереси людей.

До кого ж звернутися за правовою допомогою у Луцьку?

До вашої уваги – одні з найкращих та найуспішніших адвокатів міста.

Віктор Веремчук



Віктор Веремчук – адвокат із 15-річним стажем роботи, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Волинської області. Без цієї комісії жоден юрист не може стати адвокатом. Саме вона обирає достойних кандидатів, які максимально забезпечать юридичний захист волинян.

Також, Веремчук - один із засновників юридичної компанії «ЮСТЕРРА», що функціонує на ринку юридичних послуг вже десять років. Наразі компанія має чотири підрозділи: кримінального, цивільного, господарського та митного права та налічує 12 адвокатів, юристів, фахівців з питань ведення бухгалтерського та податкового обліку, інтелектуальної власності, інвентаризації нерухомості, голову постійно діючого третейського суду та інших спеціалістів.

Віталій Жуковський



Віталій Жуковський – молодий успішний адвокат у галузі кримінального, цивільного, сімейного та авторського права. Є учасником міжнародних тренінгів та семінарів за організацією Координаційного центру та Української фундації з надання правової допомоги.

Учасник Міжнародних конференцій за участю науковців України, Білорусі та Польщі, автор наукових публікацій на тему кримінального права та процесу.

Стати адвокатом було його мрією з дев’ятого класу, коли у школі з’явився предмет «правознавство». Після того він вступив до Харківського національного університету внутрішніх справ. Потім працював слідчим у міліції, здобув необхідний юридичний стаж та розпочав адвокатську діяльність.

Він займається громадськими справами, де відповідні органи не проявляють активності (це благоустрій міста та розвиток молодіжних організацій).

Життєве кредо Віталія Жуковського - «Краще яскраво згоріти, ніж повільно тліти!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «АДВОКАТ – НЕ ПРОСТО ПРОФЕСІЯ, ЦЕ ПОКЛИК ДУШІ!» – АДВОКАТ ВІТАЛІЙ ЖУКОВСЬКИЙ*


Ірина Міщук



Ірина Міщук - більше 10 років працює у сфері юриспруденції. Активно займається адвокатською практикою, а також працює провідним юрисконсультом у ТОВ «ПАККО Холдинг».

Жінка розповідає, що коли вступала до академії, ще не знала, який напрям в юриспруденції обрати. Вже маючи немалий досвід, зрозуміла, що її покликанням є захищати людей, а не навпаки. З часом адвокат переконалася: вибір правильний, зрозуміла, що це її. І жодного дня не пошкодувала, що обрала професію адвоката.

Сучасний адвокат, на думку Ірини Міщук, – це компетентний фахівець-юрист, який вміє на декілька кроків вперед прогнозувати результат конкретної справи. Порядний, тактовний, відповідальний, цілеспрямований, має неабияку витримку.

Життєве кредо: «В будь-якій ситуації залишатися людиною».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЖОДНОГО ДНЯ НЕ ПОШКОДУВАЛА, ЩО ОБРАЛА АДВОКАТУРУ» - АДВОКАТ ІРИНА МІЩУК*

Андрій Осіпов



Андрій Осіпов один із найвідоміших юристів на Волині, член обласної колегії адвокатів із сімнадцятилітнім стажем професійної діяльності. Активний громадський діяч, експерт з питань місцевого самоврядування в різних установах – Інституті Політичної Освіти, Міжнародному республіканському інституті, Інституті масової інформації. Також Андрій Олексійович займає посаду Голови правління Приватного акціонерного товариства «Одеська кіностудія». Активно практикує професію за покликанням – «українського адвоката».

Сучасний адвокат, на його думку, - це державотворець, спеціаліст, який своєю щоденною працею вносить зміни у правозастосовчу практику, розвиток суспільних відносин.

«Адвокат – це людина, яка має на собі незриму ознаку посвяченості в таємниці механізмів життя. При цьому серед усіх юридичних професій саме адвокат найбільше наближений до звичайних людей. Від є провідником і захисником», - зазначає адвокат.

Життєве кредо Андрія Осіпова: «Завжди пам’ятай обличчя свого батька»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЦЕ АБСОЛЮТНО МОЯ ПРОФЕСІЯ!» – АДВОКАТ АНДРІЙ ОСІПОВ*


Іван Пікун



Іван Пікун – амбіційний, талановитий та перспективний адвокат. Корінний лучанин, має вищу юридичну та економічну освіту.

В адвокатуру пішов шляхом свого батька, який є юристом, Адама Івановича Пікуна. Завжди відчував, що це і його професія. Після закінчення Одеської юридичної академії відразу розпочав адвокатську діяльність. Йому завжди подобалась адвокатура – вести справи, допомагати людям вирішувати їхні проблеми.

Сьогодні – аспірант кафедри теорії та історії держави і права юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Сучасний адвокат, в розумінні Івана Пікуна, - це той, хто вміє пристосовуватись до різних робочих ситуацій і вміє перемагати,це вольова, принципова та чесна людина.

Життєве кредо Івана Пікуна «Стався до людей так, як ти хочеш, щоб вони ставились до тебе».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «СТАВ АДВОКАТОМ, БЕРУЧИ ПРИКЛАД З БАТЬКА» - ІВАН ПІКУН*

Сергій Сафулько



Сергій Сафулько - один із найвідоміших волинських адвокатів. Він - засновник адвокатської контори «Конфідент», для багатьох нині “гуру” адвокатури, учитель та порадник.

У 1973-му закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «правознавство».

Заслужений юрист України. Був заступником голови Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури при Кабінеті Міністрів України, віце-президентом Союзу адвокатів України. Член Вищої ради юстиції.
Його виступи можна зустріти на центральному телебаченні або ж у всеукраїнських виданнях. Він знаний не лише тим, що веде гучні справи, а й тим, що публічно закликає реформувати судову систему та вдосконалювати її.

«Адвокатура завжди тримає в тонусі, дає можливість відчуття боротьби зі своїм опонентом. Не буває такої справи, яка б залишала адвоката байдужим», - зазначає Сергій Сафулько.

Володимир Стасюк



Володимир Стасюк – досвідчений та успішний юрист, займається юридичною діяльністю з 2008 року.

Практично все своє життя чоловік присвятив юриспруденції. Працював слідчим, начальником слідчого відділення Луцького міського відділу міліції та начальником слідчого відділення Податкової міліції. Тому після виходу на пенсію, в 2008 році, вирішив скласти іспит та отримати свідоцтво про право на здійснення адвокатської діяльності.
Та адвокатська діяльність для нього не лише улюблена професія, а й хобі, у якому він постійно розвивається та вдосконалюється.

На думку Володимира Стасюка, сучасний адвокат - високоінтелектуальна особистість, із власними непорушними принципами.
«Насправді успішним адвокатом може бути лише різносторонньо розвинута людина, яка є психологічно стійкою, витривалою, оскільки судові засідання можуть тривати більше 4-5 годин. Адвокат – це особа, яка є безкомпромісною і водночас, за певних обставин, може йти на певні поступки, але діяти лише в інтересах свого клієнта», - зазначає адвокат.

Життєве кредо Стасюка : «Завжди дотримуватись власних принципів, які полягають в чесності, добропорядності та досягненні справедливості. Своє життя прожити з користю як для своїх рідних, так і для оточуючих».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВСЕ СВОЄ ЖИТТЯ Я ПРИСВЯТИВ ЮРИСПРУДЕНЦІЇ» - АДВОКАТ ВОЛОДИМИР СТАСЮК*

Станіслав Тарашевський



Станіслав Тарашевський – адвокат зі значним професійним досвідом роботи. Він - засновник та голова першого, створеного у Волинській області, адвокатського об’єднання «Правовий стандарт», а також однойменної юридичної фірми. Окрім того, Станіслав Тарашевський один із засновників обласної громадської організації «Волинський Союз Кікбоксінгу».

Чоловік з дитинства мріяв стати адвокатом, захищати людей. Однак, за збігом обставин, за першою освітою став військовим. Потім працював в органах внутрішніх справ на посаді слідчого. Саме тоді він побачив адвокатську роботу зсередини. Вчився на практиці у найкращих волинських адвокатів. Тоді й зрозумів, що захищати права людей – це його покликання.

Разом із іншими адвокатами Тарашевський створив об’єднання «Правовий стандарт», де вони надають безкоштовні консультації пенсіонерам. Крім цього, через сайт адвокатського об’єднання він веде проект "Отримайте безкоштовну юридичну консультацію!" В рамках якого кожен може отримати юридичну консультацію. З 2013 року через сайт ми надали більше трьох з половиною тисяч консультацій.

Професійне кредо Станіслава Тарашеського - «Завжди залишатися у правовому полі!»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗАХИЩАТИ ПРАВА ЛЮДЕЙ – МОЄ ПОКЛИКАННЯ», – АДВОКАТ СТАНІСЛАВ ТАРАШЕВСЬКИЙ*


Анатолій Цехош



Анатолій Цехош – адвокат з великої літери та стажем роботи в галузі права понад 25 років. Протягом багатьох років займав різні посади в органах прокуратури області. Після виходу на пенсію, маючи 18-річний професійний досвід, успішно займається адвокатською практикою.

У своїй адвокатській практиці чоловік надає перевагу вирішенню справ з сімейного, кримінального та цивільного права.

Сучасний адвокат, на думку Цехоша, – це порядний професіонал з чималим практичним досвідом роботи, який постійно працює над підвищенням свого рівня знань.

Життєве кредо адвоката – «Ставитися до життя легко, з почуттям гумору, бачити у всьому тільки позитивне».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДОСВІЧЕНИЙ ТА ПРИНЦИПОВИЙ: АНАТОЛІЙ ЦЕХОШ – ОДИН З КРАЩИХ АДВОКАТІВ ЛУЦЬКА*
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороші адвокати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні