--> У Луцьку сьогодні представлять унікальний проект | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку сьогодні представлять унікальний проект

0
4
У Луцьку сьогодні представлять унікальний проект
У ТРЦ ПортСіті Соломія Вітвіцька разом з Арсеном Мірзояном та ветеранами АТО презентує проект “Переможці-2”.

Презентація другої частини соціального мультимедійного проекту ТСН та журналу VIVA! “Переможці” відбудеться сьогодні, 21 жовтня о 19.00.

Це грандіозна фотовиставка на площі 2 тисячі квадратних метрів.

Під час заходу у Луцьку збиратимуть кошти на спортивний протез для нашого краянина, Андрія Заня.

У липні 2014 року в селі Великоберезне, що на Донеччині, він потрапив під артилерійський обстріл системи «Град», через страшну травму був змушений в польових умовах самостійно ампутувати ліву кінцівку. Чоловік мріє займатися спортом та представити Україну на міжнародних змаганнях.

Допомогти здійснити мрію Андрія Заня може кожен, пожертвувавши кошти під час благодійного вечора та протягом п’яти днів виставки на арені GeneratorCity. Виставка буде відкрита до 26 жовтня включно.

Презентація відбудеться за сприяння Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», в рамках року соціальних ініціатив «Тому, що не байдуже» торгово-розважального центру ПортCity.
Проект презентує його куратор, ведуча новин ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька.

“Переможці” – це вражаючі фото, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика та спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці. На величезних фотостінах – люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу! 15 історій про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами. Це герої, які загартовують дух і тренують тіло, вони не здаються перед труднощами, надихають і допомагають іншим.

Виставка діятиме з 19 години 21 жовтня на арені розваг GeneratorCity (2 поверх ТРЦ ПортCity) і до 26 жовтня. У програмі презентації буде концерт за участю Арсена Мірзояна та волинських гуртів. До слова, усі артисти долучились до благодійності й виступатимуть безкоштовно. Вхід вільний, dress code на благодійний вечір: чоловіки у костюмах, жінки у сукнях.

ПортCity запрошує прийти всіх на благодійний вечір, відвідати виставку, а також подякувати і допомогти разом герою земляку Андрію Заню.

Довідково:
Наразі чимало благодійників долучились до організації презентації проекту «Переможці» в Луцьку. Проект відбуватиметься під патронатом Благодійного Фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», торгово-розважальний центр ПортCity має честь приймати поважних гостей та Героїв, Готель Patio di Fiori забезпечує житло для учасників «Переможців», агенція святкових подій «Be happy» проводитиме благодійний вечір, студія свята «Кулька Булька» забезпечує святковий декор та оформлення, а завдяки ІА ВолиньPost та виданню «Таблоїд Волині» усі охочі матимуть чудові світлини від фотографа Павла Березюка та Романа Домбровського. ТРЦ ПортCity запрошує до благодійності усіх небайдужих: фотографів, операторів, декораторів, музикантів та інших творчих людей!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні