--> Де полікувати зуби у Луцьку? ТОП клінік* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де полікувати зуби у Луцьку? ТОП клінік*

2
3
Де полікувати зуби у Луцьку? ТОП клінік*
Скільки разів за життя людина потребує допомоги стоматолога? Хтось навідується до цього лікаря раз на п’ять років, а хтось – кожні кілька місяців. Але факт залишається фактом – якісна та професійна допомога цих лікарів необхідна і дорослим, і дітям.

Здоров`я зубів – це здоров`я всього організму.

Де ж безболісно та якісно полікувати зуби у Луцьку?

«СТОМАТОЛОГІЯ ВАСИЛЮКА»



«Стоматологія Василюка» - заклад, який працює вже чверть століття, а відгуки клієнтів підтверджують, що робота виконується на високому рівні.

Незмінним керівником та засновником клініки є Віталій Василюк. А прізвище у назві свідчить про те, що тут відповідають за весь процес лікування – це своєрідний знак якості.

«Існує такий жарт: «якщо ти поганий стоматолог, тобі варто кожні три роки змінювати робоче місце». А у нас велика частина колективу працює з часу заснування стоматології, а сам заклад ось уже 25 років не змінює свого місця розташування», - розповідає стоматолог-хірург «Стоматології Василюка» Антон Василюк.

Працівники клініки постійно підвищують кваліфікацію в Україні та закордоном і можуть впоратися з будь-яким складним завданням.

У клініці надають медичні послуги в усіх стоматологічних напрямках – від хірургії і до ортодонтії, ортопедії. Також «Стоматологія Василюка» має власну лабораторію та операційну, тому пацієнт отримує весь пакет послуг на місці – без будь-яких направлень в інші клініки. А це суттєво економить час пацієнтів!

Дезінфекція - сильна сторона цієї стоматології. Тут використовують автоклави «B» класу. Це золотий стандарт у стоматології.
«Лише у поганого хірурга бувають постійні клієнти, у мене – їх немає (сміється). Як хірург, я вважаю свою роботу якісною, якщо пацієнт не повертається з тією ж проблемою», - додає Антон Василюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЛИШЕ У ПОГАНОГО ХІРУРГА БУВАЮТЬ ПОСТІЙНІ КЛІЄНТИ» – ЛУЦЬКИЙ ХІРУРГ-СТОМАТОЛОГ АНТОН ВАСИЛЮК

СТОМАТОЛОГІЯ «ВІТА-ДЕНТ»



«Віта Дент» – одна із перших приватних стоматологічних клінік у Луцьку, адже існує вона з 2003 року.

Дідусі і бабусі, мами й тати, діти та онуки – у луцькій клініці «Віта Дент» лікуються цілими сім’ями. Можливо тому, що і сама клініка – сімейна справа Богданів.

Зараз нею керує молода та досвідчена дочка засновника – Ірина Богдан.

«Приймати пацієнтів тато змушував мене ще з другого курсу, коли мені було 19. Звичайно, під наглядом та керівництвом. Коли приходило літо чи зимові канікули, нормальні діти їхали на море, а в мене – трудодні. О 8 ранку я вже була на місці», - згадує стоматолог.

Особливістю роботи є те, що у клініці знаходять психологічний контакт із пацієнтом та роблять все, щоб максимально його розслабити. Через це у стоматологів із пацієнтами складаються довірливі стосунки – ті приводять своїх дітей, батьків та друзів.

Якщо із зубом складна ситуація, тут роблять все, щоб його врятувати. «Ми робимо все можливе та не шкодуємо свого часу, щоб не видаляти зуб, адже свій зуб завжди набагато кращий, ніж найякісніший», - розповідає Ірина Богдан.

Також у «Віта-Дент» по-особливому шукають підхід до дітей – їх тут можуть і на кріслі покатати, і інструменти показати. А ще використовують техніку «зубна фея» - якщо малюк ніяк не хоче йти до стоматолога, лікар домовляється з батьками і обіцяє дітям подарунок від чарівниці за гарну поведінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:«СТОМАТОЛОГ, ЯК І ГІНЕКОЛОГ ПОВИНЕН БУТИ ОДИН», - СТОМАТОЛОГ ІРИНА БОГДАН

«Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка»



Авторитет, досвід та професіоналізм – три головні риси найбільшої стоматологічної поліклініки міста та області - Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки.

Заклад почав працювати в 1999 році, вдало витримуючи всі зовнішні впливи та економічні негаразди в країні. Головний лікар закладу - стоматолог із 50-річним стажем Олександр Кобись. Під час роботи в Казахстані йому двічі пропонували бути головним лікарем обласної стоматполіклініки в Астані, проте він відмовився і повернувся до рідного Луцька.

Тут є спеціалісти усіх профілів – всього 107 лікарів, а це штат двох середньостатистичих українських стоматполіклінік.

Колектив постійно оновлюється – набирають молодих та прогресивних працівників, які можуть і хочуть працювати з сучасними технологіями. Тим більше, щороку інтернатуру тут проходять близько 50 молодих спеціалістів.

«Всі вони хочуть потрапити до нас на роботу. Ми ж обираємо кращих», - розповідає Олександр Кобись.

Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка має 50 стоматустановок на 45 кабінетів.

З апаратів - два мікроскопи, панорамний рентген, комп’ютер-томограф, два візіографи, діодний лазер, ортопантомограф, п’єзоелектричні та ультразвукові скейлери, відбілювальну систему «Zoom П» та ще багато всього.

«Є таке правило – «пацієнт завжди має рацію. Ми користуємося ним на всі сто відсотків. Ми завжди підтримуємо пацієнтів, розбираємось у ситуації і виправляємось, якщо щось не так.

По-перше, наша поліклініка має авторитет та досвід, а це – головне. В нас високопрофесійна школа лікарів. По-друге, наш прейскурант - найнижчий у Луцьку та серед усіх державних поліклінік в Україні. По-третє, ми з розумінням ставимось до усіх наших пацієнтів, навіть якщо вони приходять до нас роздратованими. До того ж, лікуємо в сучасних умовах і з ненав’язливим сервісом», - зазначає головний лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ПАЦІЄНТ – ЗАВЖДИ ПРАВИЙ», - ГОЛОВНИЙ ЛІКАР ЛУЦЬКОЇ СТОМАТПОЛІКЛІНІКИ ОЛЕКСАНДР КОБИСЬ

КП «Волинська обласна стоматологічна поліклініка»



Тут – чистота та стерильність, привітний і охайний медперсонал, в приміщенні зроблений євроремонт. В поліклініці немає черг - пацієнти приходять за записом, в реєстратурі їх зустрічає усміхнений реєстратор, речі можна залишити в гардеробі.
«Волинська обласна стоматологічна поліклініка» працює ще з 1999-го року .

Тут використовують матеріали іноземного виробництва, які зарекомендували себе на ринку. З українського – лише вата та бинт. В терапевтичній стоматології це - фотополімери американського, німецького та японського виробництва та скловолоконні штифти, у ортопедичній - метало-керамічні коронки, безметалева кераміка з матеріалів німецьких фірм. Ця стоматологія має навіть нову систему відбілювання, яка зберігає зубну емаль.

Також «Волинська обласна стоматологічна поліклініка» має двох кваліфікованих та досвідчених дитячих лікарів-стоматологів.

«Плануємо практикувати лікування дітей під наркозом. Сьогодні такі послуги є дуже актуальними, передусім для дітей з особливими потребами. Ми з колективом хочемо допомагати таким людям та вже готуємо спеціаліста, який зможе професійно працювати з дітьми під наркозом», - розповідає про майбутнє директор поліклініки Ігор Дворко.

Тут надають пільги учасникам бойових дій на Сході. Минулого року безкоштовно пролікували таких клієнтів на суму понад 50 тисяч гривень.

А головний принцип роботи клініки - ставитися до людей так, як би вони хотіли, щоб люди ставились до них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я ГОТОВИЙ ВІДКРИВАТИ КАБІНЕТИ НАВІТЬ В СЕЛАХ, ЩОБ ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ!» - ДИРЕКТОР ВОЛИНСЬКОЇ СТОМАТПОЛІКЛІНІКИ ІГОР ДВОРКО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший стоматолог реклами не потребує.
Відповісти
Згідна з вищесказаним) До слова, багато позитивних відгуків чув про стоматологію оріс, що на львівській)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні