--> У Луцьку в під'їзді вимкнули газ через двох боржників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку в під'їзді вимкнули газ через двох боржників

7
-2
У Луцьку в під'їзді вимкнули газ через двох боржників
Через дві квартири у луцькому під'їзді, які не платили за використаний газ, працівники "Волиньгазу" вимкнули подачу блакитного палива всьому під'їзду.

Лучан обурюють методи, якими газовики змушують боржників сплатити за спожитий газ. Мешканці вважають, що ПАТ "Волиньгаз" неправомірно відімкнуло газ у цілому під'їзді, аби змусити боржників розрахуватися за спожитий ресурс, - повідомляє Конкурент.

Голова ОСББ "Колізей ПЛЮС" Олена Гнатюк повідомила, що на вулиці Кравчука, 15а газовики повісили повідомлення про те, що 13 жовтня в під'їзді відбуватиметься плановий ремонт та буде відімкнене постачання газу. Людям рекомендували із 9 ранку до 17 вечора знаходитися у своїх квартирах. Проте, запевняє голова ОСББ, газ відімкнули, бо не було доступу до квартир боржників.

"Шукали саме дві квартири, тому що інші квартири їх не цікавили – в них і не ходили. Людей шантажували тим, що включати не будуть, поки не буде доступу. Коли вони вже потрапили до квартир боржників, там було опломбовано все, і тоді газ увімкнули", - каже Гнатюк.

Перед цим в тому самому будинку по Кравчука, 15а в першому під'їзді, була така сама ситуація – був вимкнений на цілу добу газ. Я чую від знайомих, що таких випадків по місту досить багато. Це така вже напрацьована практика, як дістатися до боржника", – повідомляє Олена Гнатюк.

Жінка впевнена, що варто діяти у правовому полі, а не створювати незручності усім мешканцям, які завчасно і сумлінно платять за спожитий ресурс.

"Держава ж дає всі інструменти, можна подати до суду, отримати судовий наказ, навіть можна потрапити до квартири боржника з рішенням суду і цей газ перекрити. Але ідуть таким чином, щоб саме "травити" людей, щоб мешканці самі шукали того боржника, заставляли дати доступ в квартиру, або заплатити гроші, або дати перекрити", – вважає голова ОСББ.

Та наголошує, що будинок на Кравчука, 15а має індивідуальне опалення.

"Ми від газу гріємо воду, маємо газові плити і також опалення в нас газове. Тобто зараз вже в нас розпочався опалювальний сезон, і це теж має великі наслідки. Чи це законно, отак перекривати газ під час опалювального сезону?" – обурюється Олена Гнатюк.

Своєю чергою у ПАТ "Волиньгаз" кажуть, що інформація в оголошенні для мешканців відповідає дійсності.

"Інформація, яка була написала в оголошенні, відповідає дійсності, правдива, чесна і достовірна", – повідомила у коментарі прес-секретар ПАТ "Волиньгаз" Оксана Швець.

Та додала, що там дійсно проводилися технічні роботи, а по завершенню, відповідно, ввімкнули газ.

Інших коментарів, аби пояснити правову діяльність "Волиньгазу", у структурі не знайшлося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сплавили боржників на поруки мешканцям☺
Відповісти
Це проблема Волиньгазу, а не мешканців. А газовики платять чи крадуть ?
Відповісти
А вчора для "комфортного життя" лучан газовики з Гунчиком відкрили центр обслуговування клієнтів! Пропоную мешканцям КолізеяПлюс звернутись в цей центр або у ВОДА , і там вони зможуть і зігрітися і обіди собі зварити.
Відповісти
Стара мисливська байка. Ото, зловіть одного газовика-вибийте йому зуба (бажано переднього) і відпустіть! Він швидко прибіжить до своїх , розкаже їм про гарячих мешканців і більше вас ніхто чіпати не буде.
Відповісти
Мій дід колись, щоб відлякувати з городу птахів-дохлу ворону на патик вішав. Птахи прилітять, побачать, що тут не жартують і летять на...
Відповісти
Привикли старими дідовськими методами працювати, 2 боржники на цілий будинок чи підїзд і вони відключили газ, яке вони мали право таке зробити, де таке написано. Та їх судити за це потрібно і щоб вони людям ще й заплатили. Хапуги. Волиняни не мовчіть, бо нам посідали на шиї і ноги поспускали, не тільки волиньгаз, а й луцьктепло і всі інші комунальні сфери.
Відповісти
Монополіст хреновий що хоче те і робить,ідо суду на нього не подасиш бо знашим кривосуддям і так зрозуміло хто виграє той суд
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні