--> У Луцьку дітей вчать рахувати швидше за калькулятор* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку дітей вчать рахувати швидше за калькулятор*

0
9
У Луцьку дітей вчать рахувати швидше за калькулятор*
Бажаєте навчити свою дитину рахувати швидше за калькулятор? Хочете розвинути лідерські якості та відкрити приховані таланти у свого малюка?

Зробити це якісно та весело допоможе клуб ментальної арифметики «Indigo»!

З дітьми тут займаються за японською методикою усної лічби, яка схвалена Міністерством освіти і науки України. Вона одночасно розвиває праву та ліву півкулі мозку, завдяки чому значно покращується фотографічна пам'ять, концентрація уваги, креативні здібності, самооцінка та вміння досягати цілей.

«Індиго – це діти, які в нас займаються, ми робимо їх унікальними. Кожен із них відкриває для себе свій талант», - розповідає директор луцького «Indigo» Марина Канюка.

РАХІВНИЦЯ АБАКУС ТА КОМПЮТЕРНА ПРОГРАМА ДЛЯ ЛІЧБИ

Основним інструментом , за допомогою якого в «Indigo» вчать швидко рахувати, є традиційна японська рахівниця абакус. Вона виглядає як прямокутна рамка, на якій закріплені спиці з кісточками. Верхня кісточка ( небесна) на кожній спиці відділена від нижніх (земних) планкою.



Урок починається з повторення вивченого матеріалу – діти віднімають та додають спочатку на рахівниці, а потім в уяві. Під час усної лічби дітям вмикають комп’ютерну програму, яка диктує їм приклади на п’ять-шість або більше дій залежно від вікової категорії з різною швидкістю. За кожних десять правильних відповідей вона дарує дітям мультик на кілька хвилин, щоб вони могли розслабитися.

Діти також рахують у цій програмі вдома.

ДОЛАРИ ТА СКАЙП-ЗАНЯТТЯ

У «Indigo» можуть займатися діти віком від 5 до 14 років. Вони поділені на групи 5-6 років, 7-8 років та 9-14 років.

У клубі дбають і про комунікацію з батьками - спеціально для них створена вайбер-група, у якій викладачі цікавляться, чи встигають діти робити домашнє завдання, дають поради та рекомендації як краще його виконувати.

А уроки, які діти пропускають тут малечі пояснюють у скайп-режимі, щоб ті не відставали від усієї групи.



Також, в «Indigo» діє система бонусів та подарунків. Діти мають можливість заробити гроші. Це – Indigo-долари, які дають за вчасне виконання домашніх завдань, гарну поведінку та активну участь на уроці. Назбиравши певну кількість «доларів» діти можуть «купувати» ( насправді отримують у подарунок) брендовані кружки, браслети, магніти, наклейки.

«Мій Максим вже може на швидкості 0,9 секунди рахувати. Та й в школі він почав краще вчитись, став уважнішим», - ділиться враженнями мама семирічного вихованця клубу «Indigo».

«Я навчився додавати та віднімати до дев’яти. Подобається сюди ходити, бо можна заробляти Індіго-долари. Хочу купити собі браслет або наклейку», - сміється восьмирічний Михайлик.


Адреса та контакти:
проспект Волі, 41А;
телефон 095 107 37 82, 097 856 53 01
Фейсбук







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні