--> У Луцьку посадовця оштрафували за «сховане» авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку посадовця оштрафували за «сховане» авто

1
1
У Луцьку посадовця оштрафували за «сховане» авто
У Луцьку юрисконсульта Волинської обласної державної адміністрації Олександра Боярського оштрафували за несвоєчасно задекларований автомобіль.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду від 25 вересня, - пише "Четверта влада".

Як встановили правоохоронці, 22 березня 2017 року на ім`я Олександра Боярського зареєстрований автомобіль «Volkswagen Touran». Вартість машини становить 153 тисячі 130 гривень, тобто перевищує 50 цьогорічних прожиткових мінімумів. Посадовець зобов`язаний був до 1-го квітня задекларувати авто. Натомість зробив це 22 травня.

В суді Олександр Боярський свою вину у правопорушенні визнав та просив суд суворо не карати.

Зрештою голова Луцького міськрайонного суду постановив призначити порушнику мінімальний штраф 1700 гривень та стягнути 320 гривень судового збору.

За даними ЗМІ, Олександр Боярський придбав транспортний засіб у німецької компанії. На українському вторинному ринку вартість «Volkswagen Touran» 2011 року випуску становить щонайменше 300 тисяч гривень, на німецькому – переважно від 8-10 тисяч євро. Натомість юрисконсульт задекларував, що придбав його майже вдвічі дешевше.

Чоловік відмовився коментувати, чому авто обійшлось йому так дешево.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чи з простими громадянами будуть такі добренькі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні