--> У місті немає світла через природні явища, - Луцьксвітло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті немає світла через природні явища, - Луцьксвітло

3
3
У місті немає світла через природні явища, - Луцьксвітло
Директор КП «Луцьксвітло» Валерій Мазін звинувачує у темряві, яка панує на деяких вулицях та площах міста у вечірній час, природні явища.

Про це він заявив у коментарі власкору «Вголосу».

«Під час сильного вітру було кілька аварійних відключень у місті. Також траплялися обриви проводів. Через це освітлення на деяких вулицях не працює. Щодо площі Братський міст, то вона тепер до 11 години освітлюється. Також як і частина вулиць у Старому місті. Водночас, ми міняємо мережу і сподіваюсь, що ця частина міста буде освітлюватися всю ніч», - зазначив Валерій Мазін.

Також він додав, що проблеми з освітленням центральної пішохідної вулиці Луцька – Лесі Українки – пов’язані з тим, що деякі ліхтарі вичерпали свій ресурс або потребують ремонту. Водночас, він не зміг сказати точну дату вирішення проблем з освітленням у місті.

«Коли світловий день був довгим, на це увагу не звертали», - додав директор «Луцьксвітла».

Додамо, що питання неякісного освітлення у Луцьку порушується багатьма лучанами.

Зокрема, заступник голови громадської ради при Луцькому міському голові Андрій Білан звинуватив у бездіяльності нинішню міську владу, яка не спроможна забезпечити якісне освітлення вулиць.

Фото: Волиньінфо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Коли світловий день був довгим, на це увагу не звертали», - коментує керівник Луцьксвітла. Може почекати ще до літа, тоді не буде такої нагальної проблеми в освітленні міста ! Яку суму сьогодні витрачають на зарплати працівника міської ради та чиновникам ? Сума певно коливається в декілька мільйонів в місяць, а на освітлення вулиці в них декілька сотень тисяч гривень немає. Схоже на те, що шановні Ви зажрались !
Відповісти
Освітленням вулиць займається КП "Луцьсвітло", та зарплата в електромотерів 3 - 5 тис. грн.
Відповісти
Правильно! Зміна пори - природне явище. Сонечко зайшло - стало темно. Хто-небудь не згідний?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні