--> До Польщі пустять ще один потяг через Львів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До Польщі пустять ще один потяг через Львів

0
-1
До Польщі пустять ще один потяг через Львів
Публічна акціонерна компанія "Укрзалізниця" з 10 грудня запускає новий потяг сполученням Одеса-Перемишль (Польща). Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Twitter "Укрзалізниці".

"З 10 грудня 2017 року, із введенням графіка руху поїздів на 2017/2018 рік, "Укрзалізниця" вводить новий поїзд №36/35 Одеса – Перемишль", – йдеться в повідомленні.

В. о. голови правління компанії Євген Кравцов повідомив, що поїзд робитиме зупинки у Жмеринці, Тернополі, Львові, Красному, Рудниці, Вапнярці, Хмельницькому і т. д.

Як відомо, 23 грудня 2016 року акціонерна компанія "Укрзалізниця" запустила швидкісний поїзд категорії "Інтерсіті+" №705/706 за маршрутом Київ-Львів-Перемишль (Польща). Вартість проїзду з Києва до Перемишля у вагонах I класу становить орієнтовно 574 грн, II класу - 406 грн., зі Львова до Перемишля у вагонах I класу - 235 грн, II класу - 172 грн.

На даному маршруті задіяний електропоїзд виробництва південнокорейської Hyundai Rotem, який курсує щоденно і долає відстань від столиці України до Перемишля за 7 годин та 40 хв, а у зворотному напрямку - за 7 годин і 7 хвилин. На шляху прямування поїзд робить зупинки на станціях Святошино, Коростень, Львів і Підзамче.

Також «Укрзалізниця» може запустити ще один потяг сполученням Київ-Львів-Перемишль за новим маршрутом через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль.

Довідково. «Укрзалізниця» є публічним акціонерним товариством, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні