--> Google Chrome запустить антивірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Google Chrome запустить антивірус

0
-7
Google Chrome запустить антивірус
У версію браузера Chrome для Windows додали функціональність антивірусу. Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на офіційний блог Google.

Тепер Chrome визначає, чи були змінені настройки браузера без відома користувача. У цьому випадку програма зможе автоматично відновити нормальний стан Chrome.

Одночасно з впровадженням функціональності антивірусу був оновлений вбудований інструмент для сканування і видалення шкідливого ПО Chrome Cleanup. Він отримав новий інтерфейс і поліпшений алгоритм.

Функція Chrome Cleanup попереджає користувачів про виявлення небажаного програмного забезпечення і пропонує видалити його, повернувши в браузер настройки за замовчуванням.

Нова функція замінить собою окремий додаток Chrome Cleanup і, за словами представників Google, не може розглядатися як заміна антивірусу. Оновлення найближчими днями буде доступно всім користувачам програми.
Теги: хром, по, іт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні