--> У Ковелі провели семінар для педагогів-організаторів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі провели семінар для педагогів-організаторів

0
2
У Ковелі провели семінар для педагогів-організаторів
У ковельській ЗОШ №9 відбувся семінар педагогів-організаторів.

Днями у ЗОШ №9 відбувся міський семінар педагогів-організаторів на тему «Впровадження інноваційних технологій національно-патріотичного виховання учнів у навчально-виховному процесі школи І-ІІ ступенів».

Методист управління освіти Жанна Колеснікова зазначила, що такі зустрічі допомагають систематизувати знання вчителів у цій галузі, обмінятись досвідом роботи, вивчити специфіку окремих закладів. На продовження методист Палацу учнівської молоді імені Івана Франка Людмила Посполітак виступила з доповіддю щодо інноваційних напрямків виховної діяльності, - пише прес-служба Ковельської міської ради.

Привітала гостей та ознайомила зі школою директор Алла Дудік. Вчитель цього закладу Марія Буднік уже більш детально розповіла про сучасні виховні технології, які вони використовують в роботі педагога-організатора. Також колектив ЗОШ №9 презентував присутнім виховний захід «Посвята в козачата».

Упродовж семінару його учасники обговорили можливі аспекти патріотичного виховання, які сприятимуть організації змістовного дозвілля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні