Волинянин намагався продати зброю через Інтернет

1
-1
Волинянин намагався продати зброю через Інтернет
Чоловік з Турійська хотів продати рапіру через Інтернет.

У понеділок, 16 жовтня, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 36-річного мешканця райцентру Турійськ поліцейські виявили рапіру «Восток», - повідомляє поліція Волині у Фейсбуці.

Чоловік намагався продати її через мережу Інтернет.

Правоохоронці вилучили рапіру та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом проводиться досудове розслідування за ознаками злочину передбаченого Кримінальним кодексом України. Мова йде про носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

Тепер волинянину "світить" покарання штрафом або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мусарам яке до того діло?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні