--> У Луцьку відкрили сучасний Центр обслуговування клієнтів «Волиньгазу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрили сучасний Центр обслуговування клієнтів «Волиньгазу»

1
1
У Луцьку відкрили сучасний Центр обслуговування клієнтів «Волиньгазу»
Отримувати консультації, оплачувати послуги та укладати договори тепер стане ще зручніше із новим Центром обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз» та ТОВ «Волиньгаз Збут». Усі ці послуги лучани зможуть отримувати вже з 17 жовтня. Новий офіс знаходиться за адресою: м.Луцьк, пр. Молоді, 14 А.

Офіційно відкрити центр та перерізати символічну стрічку відкриття завітали представники влади міста та області, підприємств та організацій Луцька та інші небайдужі.

Тепер щодня, окрім вихідних, понад 600, а в час пік навіть до 1000, споживачів природного газу міста Луцька та Луцького району зможуть оплачувати послуги, укладати договори на розподіл та постачання газу, замовляти довідки і консультації щодо особового рахунку та оформляти технічну документацію на приєднання до газової мережі. Фінансові операції здійснюватися у центрі не будуть .



«Сьогодні, коли ми говоримо про енергетичну незалежність України, ми не можемо відділити питання енергозабезпечення від питання потреб людей. Для нас дуже важливо, що сьогодні у цьому центрі працюють професіонали, які розуміють те, чого хочуть наші мешканці, і те, як надати їм консультації. Тут кожен зможе отримати інформацію, якої він потребує», - зазначив голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Безпосередній керівник центру Юрій Петрук провів усім присутнім міні-екскурсію, на якій розповів про особливості функціонування центру. Перевірити рівень обслуговування -
консультування та надання послуг від початку до кінця - він запропонував Володимиру Гунчику.



Перше, що бачить клієнт, коли заходить у приміщення, – рецепція.

«Дуже важливо, коли на клієнта одразу звертають увагу. Усі ми потрапляли у ситуації, коли ми заходимо кудись, хочемо отримати консультацію, а усі зайняті, ніхто не бачить клієнта. У нас для цього є адміністратор залу – він визначає потребу людини і, відповідно до неї, сам консультує або рекомендує скористатися електронною чергою», - розповідає Петрук.

Поблизу рецепції стоїть термінал електронної черги. Він видає кожному чек із номером, за яким відвідувач підходитиме до консультанта.
Після отримання такого талончика клієнт відправляється у зону очікування. Тут – зручні диванчики, безкоштовні вода та кава, WI-FI та дитячий куточок. Іголовне – електронне табло, яке показує та озвучує номер клієнта та номер консультанта, який першим звільниться.

Після цього клієнт, у нашому випадку голова ОДА, проходить до свого консультанта та обговорює з ним питання, які його хвилюють.



До речі, відвідувачам центру не обов’язково звертатися до консультантів – поблизу рецепції також стоять монітори, за допомогою яких можна самостійно, через особистий кабінет вирішити свої питання. Тут клієнт може отримати квитанцію і одразу оплатити її он-лайн, задати питання комусь із фахівців.

Додатково тут також працює контакт-центр, який зможе надати необхідну інформацію навіть на вихідних та на свята.

«Кожен із наших клієнтів отримує не лише тепло, але і сервіс та якість. Тут ми хотіли показати, як надавати послуги швидко, зручно та приємно. В першу чергу хочу подякувати кожному співробітнику, що вклав свою працю і душу у відкриття центру. Хочу побажати, щоб у цьому приміщенні ви якомога частіше чули слова вдячності» - висловився Андрій Коноз, директор ТОВ «Регональна газова компанія КонтактЦетр».

Завершилося відкриття Центру обслуговування клієнтів освяченням приміщення.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на Франка Що ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні