--> На Волині «попалили» чоловіка, який ловив рибу електровудкою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «попалили» чоловіка, який ловив рибу електровудкою

3
2
На Волині «попалили» чоловіка, який ловив рибу електровудкою
У Локачинському районі зловили чоловіка, який виловлював рибу із застосуванням електроструму.

У неділю, 8 жовтня, в період 17:00 по 18:00 год. був затриманий гр. Володимир С., житель м. Луцька, який здійснював незаконний вилов риби, у рибогосподарському водному об’єкті, який знаходиться у Локачинському районі, - повідомляє прес-служба Волинського рибоохоронного патрулю.

Чоловік застосовував для вилову риби електрострум з човна, чим грубо порушив правила рибальства.

В результаті незаконного лову водних біоресурсів Володимир С. спіймав два карася сріблястого, загальною вагою 150 гр. чим завдав збитків на суму 60 гривень.

За це йому "світить" штраф від 3 400 до 6 800 грн. або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Також цього ж дня, на цій же водоймі було затримано ще двох місцевих жителів, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів, із застосуванням човна та промислового знаряддя лову риболовецької сітки не маючи дозвільних документів на промисел.

В результаті незаконного лову водних біоресурсів дані громадяни спіймали п’ять таких же карасів, загальною вагою 900 гр. чим завдали збитків на суму 150 гривень.

У двох випадках на порушників складено адміністративні матеріали які направлено в суд для притягнення винних до відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось через таких мудаків і риба переводиться..посадити і нехай там щось ловить...
Відповісти
У селі Несвіч Луцького району зі ставка (який входить в заказник) тоннами виловлюють і Волинському рибоохоронному патрулю пофіг.
Навіть більше того, нова поліція це покриває, а Кучеру (керівник місцевого агромідприємства) називають "ХАЗЯЇНОМ".
Відповісти
Показуха для лохів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні