--> У подружжя з Волині - 18 дітей та 11 внуків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У подружжя з Волині - 18 дітей та 11 внуків

0
4
У подружжя з Волині - 18 дітей та 11 внуків
У Світлани та Петра Ковалевичів із села Глинного, що на Волині - 18 дітей та 11 внуків.

Улітку 2016 року у Світлани Степанівни та Петра Івановича було 10 доньок і семеро синів. А недавно число дівчаток зросло — на світ з’явилася донька, яку назвали Настею, - повідомляє Волинь Нова.

До речі, два роки тому автор цих рядків згадала в розмові з подружжям про Юзефівський дуб, який ще називають дубом князя Ігоря, що росте неподалік Глинного і має 1350 років.

Є повір’я, що висока народжуваність у селі пов’язана саме з цим символом великої родини, — у Глинному близько 270 багатодітних сімей, тобто кожна третя. Про цього патріарха лісу Ковалевичі знають — бувають біля нього, як влітку збирають ягоди. Але коли я говорила їм про такий зв’язок між старезним дубом і багатодітністю сільських родин, то Світлана Степанівна як людина віруюча по–своєму відповіла: «А діток стільки у нас, скільки Бог дав».

Світлані Степанівні — 43 роки, Петрові Івановичу — 47. У шлюбі вони 26 років. І ось яке багатство нажили за ці літа — 18 синів і дочок, 11 онуків, оскільки старші діти вже мають свої сім’ї.

Улітку 2016–го Ковалевичі не загадували, чи буде у них ще поповнення. Бо, як вважають, на все воля Божа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні