--> «Волинь» мінімально поступилася «Гірнику-Спорт» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» мінімально поступилася «Гірнику-Спорт»

0
4
«Волинь» мінімально поступилася «Гірнику-Спорт»
ФК "Волинь" вдома програла "Гірнику-Спорт" з рахунком 0:1.

Після стартового свистка арбітра команди відразу ж взяли високий темп. Перші напівмоменти почали виникати саме біля воріт гостей. Після стандартів воротам загрожували Медведь та Воробєй, які переграли своїх опонентів на «другому поверсі».

На 28-й хвилині після подачі кутового головою пробивав Пищур, однак м’яч після удару досвідченого нападника пролетів над поперечкою. В інтервалі декількох хвилин арбітр не призначив два, здавалось би, явні пенальті у ворота «Гірник-Спорта». Відеоперегляд епізодів підтвердив: претензії господарів до судді були небезпідставними.

На початку другої половини матчу команди обмінялися моментами. Після удару Павлика на допомогу лучанам прийшла стійка. Гостей же виручив Мирний, який парирував удар Романюка.

На 62-й хвилині хорошу нагоду вивести свою команду вперед втратив Пищур. Його удар зі штрафного голкіпер відбив перед собою, однак ніхто з лучан на добивання так і не встиг.

У команди Сергія Пучкова спрацювала заміна. У швидкій атаці Фаюк першим же дотиком до м’яча відправив круглого у ворота Хвалицького.

Молодий голкіпер, який протягом матчу декілька раз рятував свою команду, у гольовому епізоді не виручив. У компенсований час здалеку приклався Шаповал, але удару капітана бракувало влучності.

Наступний матч «Волинь» зіграє вдома, 20 жовтня, проти «Десни».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні