--> Луцькі атовці та їхні родини пройдуть реабілітацію за кордоном | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі атовці та їхні родини пройдуть реабілітацію за кордоном

0
6
Луцькі атовці та їхні родини пройдуть реабілітацію за кордоном
Бійці з Луцька та їхні родини поїдуть на реабілітацію у Боснію та Герцоговину.

Про це написала волинська художниця і арт-терапевт Тетяна Мялковська на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Духовно зцілюючою для бійців буде поїздка в Меджугор'є (Боснія та Герцеговина) із 28 жовтня до 3 листопада. Відвідати Святі місця, прийти з ранами до Живої Матінки Божої на оздоровлення, пройти Хресну Дорогу, яка поверне тебе до самого себе, за потреби здійснити глибоку сповідь у Всесвітній сповідальниці будь-якою мовою, слухати Святу Літургію під симфонічний оркестр опівночі», – йдеться у дописі.

Також Тетяна Мялковська зазначає, що у травні відвідала це місце сама.

"При зустрічі з громадою "Світло Марії" , ми з Духівниками отцем Леонідом та отцем Терентієм передали ікону, написану на арт терапевтичний реабілітаціі з ветеранами АТО та вдовами загиблих на війні, зокрема ікону Єлізарєвоі Оксани, а також фундаторам чисельних поломництв та благодійникам Пітеру і Ненсі подаровали ще одну ікону " Божа Матір, котра зупинила кулі" Юрія Гучака. Як вдячність, нам запропонували відвідати Святі місця ветеранам війни та вдовам для духовного зцілення, і всі витрати вони візьмуть на себе", – пише Тетяна Мялковська.

Поїздка відбудеться з 28 жовтня по 3 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні