У Луцьку викрили «амфетамінщиків»

0
6
У Луцьку викрили «амфетамінщиків»
У Луцьку правоохоронці затримали трьох осіб, які виготовляли та збували амфетамін.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

У Луцьку, 13 жовтня, затримали групу з трьох осіб, які займались виготовленням та розповсюдженням амфетаміну в обласному центрі Волині.

Серед затриманих - 32-річний лучанин, який перебував у полі зору правоохоронців, адже у квітні вже збував громадянину амфетамін.

13 ж жовтня він, незаконно придбавши з метою збуту цю психотропну речовину, розфасував її у п’ять поліетиленових пакетиків, аби збути, проте ці пакети з майже 4 г амфетаміну були вилучені в нього правоохоронцями під час огляду.

У двох інших затриманих – 28-річного та 30-річного мешканців Луцька, які на березі річки Стир в селі Підгайці виготовили партію амфетаміну, правоохоронці вилучили два згортки з цією психотропною речовиною загальною масою понад 23 г, що є особливо великим розміром.

Зауважимо, що до цього правоохоронці уже задокументували факти продажу громадянам у вересні цього року психотропів молодшим із наркоділків.

14 жовтня затриманим повідомлено про підозру у незаконному придбані, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті психотропної речовини, а також у незаконному виготовленні, перевезенні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, вчиненому повторно й за попередньою змовою групою осіб.

Усім трьом наркоділкам обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні