--> У Луцьку відбувається акція протесту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбувається акція протесту

3
1
У Луцьку відбувається акція протесту
Під стінами Волинської обласної ради, 17 жовтня, відбувається акція протесту.

Її учасники вимагають прийняття трьох законопроектів: про відкриті виборчі списки, про створення антикорупційних судів та про позбавлення недоторканності депутатів.

Як пояснили учасники, щодо останнього пункту, то йдеться про часткове позбавлення, яке не звільняє депутатів від відповідальності перед судом, проте убезпечує від політичних переслідувань.

Співкоординатор руху "Чесно" Марія Доманська розповіла, що нині подібні зібрання відбуваються у всіх обласних центрах України.

"Наше завдання в Луцьку продемонструвати, що ми також підтримуємо велику політичну реформу. Основний актив поїхав до Києва... Реформи в країні відбуваються, і їх мають лобіювати, в тому числі й народ", - розповіла Доманська.

Активісти, які прийшли на акцію у Луцьку, збирали підписи під зверненням до депутатів обласної ради. У ньому обранців громади просять звернутися до нардепів та Президента із проханням підтримати вказані законопроекти.

Нагадаємо, 17 жовтня в Києві представники опозиційних політсил та громадські активісти збираються на акцію, адже згадані 3 закони розглядатиме Верховна Рада.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тимошенківська секта отримала вказівку з Кремля розшатувати ситуацію з середини.
Відповісти
Я теж лучанин,ти мою думку питав що за всіх лучан розписуєшся!Неподобається ця акція,пиши свій плакат і виходб на вулицю...
Відповісти
В Київ їдьте, клоуни.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні