--> У Луцьку в будинку з кранів ледь тече тепла вода | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку в будинку з кранів ледь тече тепла вода

2
-2
У Луцьку в будинку з кранів ледь тече тепла вода
Мешканці будинку №33 на вулиці 8-го Березня нарікають на те, що з кранів тече ледь тепла вода.

Про це йшлося у вівторок, 17 жовтня, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

За словами голови комісії Андрія Козюри, мешканці будинку звернулись до міської ради, оскільки протягом двох місяців у них не було гарячої води. Люди звертались і в «Луцьктепло», і в ЖЕК, і на лінію оперативного реагування, однак належної реакції не було.

«Зараз змінилася ситуація, вода є, але з’являється після 8-9 години. Хотілося, щоб вона була з 7-ї. Це сталося після того, як відключали воду влітку на профілактику, вода почала зникати. Учора, у вихідний, була до обіду літня вода», - зауважила мешканка будинку Валентина Кравчук.

Представник ДКП «Луцьктепло» повідомив, що гарячу воду подає центральний тепловий пункт, а «насоси ніхто менше не включає».

«Ми подаємо нормальну воду. 52 градуси подача, 46 градусів – зворотня. У вас десь береться 42 градуси. Мають бути розповітрювачі і буде нормальної температури вода. ЖЕК №3 не виконує своїх функцій», - наголосив він.

Андрій Козюра зазначив, що протягом семи днів у будинку №33 на вулиці 8-го Березня має з’явитися гаряча вода. Цю ситуацію повинні вирішити ЖЕК №3 та ДКП «Луцьктепло».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як завжди, замість РЕАЛЬНОЇ РОБОТИ - футбол! лучани повинні вирішити: кому і ЗА ЩО платити! якщо хтось НЕ ЗДАТЕН виконувати роботу НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ - повинен піти ГЕТЬ
Відповісти
А ціну "здирають " по повній!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні