--> Прикордонники не пустили в окупований Донбас жінку з песцем, єнотом та макакою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прикордонники не пустили в окупований Донбас жінку з песцем, єнотом та макакою

1
8
Прикордонники не пустили в окупований Донбас жінку з песцем, єнотом та макакою
Через КПВВ «Новотроїцьке» жінка намагалась перевезти з контрольованої Україною території до окупованого Донецька міні-зоопарк.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

«У неї було 8 собак (5 маламутів, 2 пуделі та один бассет-хаунд), єнот, песець та макака. Як пояснила прикордонникам жінка, вона постійно проживає в Донецьку, а тварин придбала на території України, контрольованій українською владою», - йдеться у повідомленні.

У прикордонному відомстві зазначили, що згідно з «Тимчасовим порядком контролю за переміщенням осіб через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей» вивезення диких тварин на тимчасово непідконтрольну українській владі територію України не передбачено.

Відтак, правоохоронці запропонували громадянці звернутися до Координаційного центру з відповідною заявою для отримання письмового дозволу на перевезення цих тварин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От як серйозно працюють прикордонниики!!! Жінку з собаками і мавпою не пропустили в ДНР.. Зате з Польщі Саакашвілі із стадом мавп пройшов через кордон а прикордонники стояли і мінік строчили... Це перемога чи зрада?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні